Reklamer

Svaret ble ja

Det er ca 1,5 år til neste stortingsvalg, men allerede nå er prosessen med nominasjon startet. Alle vi som har representert Østfold FrP og våre velgere på stortinget har fått brev fra nominasjonskomiteen med spørsmål om man ønsker gjenvalg. Så skal lokallagene behandle dette, og til slutt velger nominasjonsmøtet den 1. desember i år den endelige valglisten for Østfold FrP.

Svaret mitt ble ja. Spørsmålet var om jeg ønsket gjenvalg til stortinget.

Jeg har hatt det privilegium det er å ha representert mitt parti og mine velgere på stortinget siden oktober 2005. Nærmer seg altså 7 år i landets nasjonalforsamling.

Det er et privilegium. Fordi når man er et politisk engasjert menneske er stortinget den viktigste politiske arena.

Det har også vært en glede. Jeg har vært engasjert i FrP i over 20 år. Faktisk 23 år har det blitt. Samt at jeg hjalp min engasjerte mor litt i valgkampen allerede 4 år før den tid igjen. Så det har vært en glede å kunne representere mitt parti og Østfoldvelgerne på stortinget. Jeg har fått jobbet med det jeg trives best med.

Det er allikevel krevende. Det tar mye tid. Jeg har hatt en fantastisk støtte i min mor som gjennom mange år har stilt opp for min sønn Alexander når jeg har måttet reise i stortingets tjeneste, være seg i inn- eller utland. Eller når jeg har overnattet i leiligheten i Oslo. Det blir mange sene kveldsmøter, og det er mange helger som skal brukes på partiet. Venner utenom politikken har jeg nok, men ser alt for sjelden disse mennenskene som har betydd mye. Det er mye telefoner. Og mange e-poster. Og Facebook, blogg og Twitter. Hele tiden være på tilgjengelig.

Svaret mitt ble ja. Også denne gangen. For alle fordelene oppveier så til de grader alle ulempene.

Svaret mitt var også at jeg håper å toppe valglisten for Østfold FrP ved valget i september 2013. To ganger tidligere har jeg toppet valglisten. Og jeg synes selv jeg har levert. Men det er selvfølgelig ikke jeg skal evaluere min egen jobb. Det skal partiet og velgerne. Jeg har ihvertfall gjort den innsatsen jeg mener man skal forvente av en stortingsrepresentant. Jeg tror også at jeg har mye igjen å gi. Og så håper jeg Østfold FrP igjen gir meg tillit.

Svaret ble ja. Og jeg gleder meg til fortsatt tjeneste! Hvis Østfold FrP og velgerne vil.

Reklamer
Neste innlegg
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Bli med 135 andre følgere

  • Følg meg på Facebook

  • Arkiv

  • Reklamer
%d bloggere like this: