Reklamer

Velkommen til Stortinget!

20120510-124903.jpg

Nå til helgen gleder jeg meg til å ønske 40 gjester velkommen til Stortinget. Denne gangen er medlemmer i Moss, Rygge, Råde og Våler invitert.

Det å ta imot besøk på Stortinget er en av de virkelige hyggelige sidene ved det å være stortingsrepresentant. Stortinget er etter min mening Norges mest interessante arbeidsplass. Så det å få muligheten til å vise frem vårt lands flotte parlament er alltid veldig hyggelig! Og når det kommer mange partifeller er dette også en flott anledning til å snakke politikk og få direkte tilbakemeldinger fra våre medlemmer.

Det blir mange besøk på Stortinget hvert år. For kort tid siden var nesten 40 medlemmer på besøk fra våre lokallag i indre Østfold. En engasjert og flott gjeng!

Men det er ikke bare partifeller som besøker meg på Stortinget. For noen uker siden tok jeg imot 4 klasser fra Kirkeparken videregående skole. Engasjerte elever som ønsket å lære mer om vårt demokratis viktigste arena, nemlig det norske storting.

Jeg vet at mange har lyst til å besøke Stortinget. Hver lørdag er Stortinget åpent for besøk og omvisning. Det er stortingets flinke omvisertjeneste som står bak disse omvisningene. Og hver dag som Stortinget har debatter er galleriet åpent for publikum. Inngang fra Karl Johansgate.

Og hvis du er i Oslo en dag er det også mulighet for å sende en melding og spørre om jeg har tid til å ta imot besøk. Synes det er hyggelig å ønske velkommen, hvis tiden strekker til.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

2 kommentarer

 1. Vi gleder oss!!

  Svar
 2. Gleder meg utrolig!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: