Reklamer

Legaliser poker

nettmedier går nå nyheten om at ett av landets ungdomspartier ønsker å legalisere poker her til lands. Fremskrittspartiets Ungdom har ment dette i all tid. Og nå har da altså Senterungdommen kommet til samme konklusjon. Hva andre ungdomspartier mener vet jeg ikke, men antar at de fleste i likhet med sine moderpartiet er for et fortsatt forbud. Gjerne spille poker, men ikke med penger som innsats…

Når nyheten kom ut i dag reagerte med en gang organisasjoner for de spillavhengige. Argumentet er at det er så mange som allerede har måttet gå fra hus og hjem på grunn av poker. Men vent litt? Er ikke det forbudt i Norge idag? Betyr det at dagens forbud ikke fungerer? Det var det jeg antok. Så kanskje på tide å innse at i en verden hvor Internett ikke kjenner landegrenser og særnorske regler så spiller altså de som vil poker. Og enkelte spiller seg sikkert fra hus og hjem. Slik det har vært siden kortspill ble oppfunnet for hundrevis av år siden. Dagens forbud fungerer ikke.

Det må da være bedre å tillate denne type spill. Få det regulert, og kanskje til og med oppleve at statskassa kunne tjene en slant eller to i skatt?

De som går til grunne pga pengespill gjør det allerede. Men hvorfor skal alle vi andre måtte bli kriminelle for å spille et kortspill som er helt ufarlig? Og når vi først er i gang la oss også få all casino-virksomhet og øvrige spill legalisert.

20120514-153254.jpg

Reklamer
Legg igjen en kommentar

2 kommentarer

 1. T. Giggen

   /  14. mai 2012

  Kanskje, men samtidig bør Frp forbys.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: