Reklamer

En helg i partiets tjeneste

Denne helgen samler Østfold FrP noen av sine folkevalgte og tillitsvalgte til kurs. Det er tid for talentutvikling!

Denne helgen skal det kurses i tale- og debatteknikk og politiske temaer. Slike kurs er viktig for partiet, for å sikre at stadig flere får mulighet til å blomstre og bli tryggere på seg selv. Og kunne bli enda dyktigere politikere.

Selv etter over 20 års tjeneste i partiet så får vi aldri nok av skolering. Vi har alle alltid noe å lære. Denne helgen skal jeg være foredragsholder, og gleder meg. Som foredragsholder lærer man også mye hver eneste gang. Takket være gode innspill for spørsmål fra engasjerte deltakere.

Når man bruker mye tid på kurs så er jeg alltid imponert over alle de frivillige som helg etter helg stiller opp. De fleste som er engasjert i et parti har dette engasjementet som fritidssyssel, og ikke som jobb. Allikevel ofres mang en kveld og helg. Det er rett og slett imponerende og flott å oppleve.

Gleder meg til en spennende helg. Bl.a. skal FrPs finanspolitiske talsmann Ketil Solvik-Olsen delta og holde foredrag. Han er en dyktig politiker som jeg vet deltakerne kommer til å lære mye av.

Ekstra hyggelig er det også for meg privat da min sønn Alexander også skal delta på kurset. Er jo kjempegøy at vi deler interessen for politikken, og jeg er selvfølgelig veldig stolt av at han er så engasjert!

Samtidig som vi samler våre talenter i Gamlebyen i Fredrikstad og i den ærverdige bystyresalen, skal våre flinke og engasjerte lokalpolitikere i Hobøl og Spydeberg arrangere aksjon i Spydeberg. Her skal bl.a. FrPs samferdselstalsmann Bård Hoksrud delta, og det blir appeller og utstilling av biler!

Nok en hektisk og bra helg i partiets tjeneste! Og grunnen til at vi gjør dette helg etter helg? Fordi det er gøy og fordi vi tror på FrPs politiske løsninger. For folk flest! God helg!

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Bli med 135 andre følgere

  • Følg meg på Facebook

  • Arkiv

  • Reklamer
%d bloggere like this: