Reklamer

Kjære bedriftseier!

Så lenge jeg kan huske har det vært fokus på den belastning norske firmaer og bedrifter opplever når det kommer til skjemaer, skatter, avgifter og – byråkrati. For mange og spesielt små- og mellomstore bedrifter utgjør dette store kostnader og tar mye tid. For gründere kan møte med det offentlige byråkratiet medføre at man aldri klarer å komme skikkelig i gang med sitt firma.

Noe har blitt gjort. Innføringen av Altinn medfører at mye av innrapporteringen nå går elektronisk og ikke på papir. Og kravet til revisjon for mindre foretak er fjernet, en betydelig besparelse for mange bedrifter. Men allikevel oppleves det fortsatt som det er en lang vei å gå før vi har klart den av-byråkratiseringen som vi trenger her i landet.

Norske skatter og avgifter er i verdenstoppen, og spesielt formuesskatten som straffer norsk eierskap er en skatt som FrP vil fjerne. Og det skal vi klare etter valget neste år, hvis velgerne gir oss tillit.

Uansett: Det er viktig for oss som er på Stortinget å møte næringslivet. Ikke bare når det er valg, men hele året.

Jeg ønsker derfor å sette av flere dager i august og september for å besøke firmaer og bedrifter i Østfold. Så kjære bedriftseier; ønsker du besøk av meg – så gi meg beskjed på ulf.leirstein@stortinget.no. Så avtaler vi!

Jeg ønsker å besøke bedrifter som vil fortelle om sin hverdag, og jeg imøteser gode forslag til forbedringer. Etter valget neste år ønsker FrP å innta regjeringskontorene. Dette for å gjøre hverdagen bedre for folk flest!

Da håper jeg å høre fra deg 🙂 og skal gjøre mitt for å få på plass besøk hos alle bedrifter som vil!

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Bli med 135 andre følgere

  • Følg meg på Facebook

  • Arkiv

  • Reklamer
%d bloggere like this: