Reklamer

Brussel – med gode kollegaer

Denne helgen er jeg med fylkestingsgruppen i Østfold FrP på seminartur til Brussel. Vi skal i dag bruke tid på å drøfte fylkets økonomiplan og regional transportplan. Viktige dokumenter da fylket bl.a. har ansvaret for alle videregående skoler og de viktigste veiene i Østfold.

Hvorfor dra til utlandet lurer sikkert noen på? For det første er det viktig å ha det sosialt og sammensveise våre tillitsvalgte. Vi bruker mye tid på møter hjemme, og de aller aller fleste gjør dette på sin fritid. Jeg synes derfor at man av og til gjerne bør påskjønne våre tillitsvalgte med en hyggelig tur. I tillegg så er en slik tur, med fly fra Moss Lufthavn Rygge og hotell i Brussel, faktisk rimeligere enn å ta inn på hotell i Østfold… Tro det eller ei. Sier ganske mye om kostnadsnivået i Norge.

Etter dagens seminar ser jeg frem til hyggelig middag i denne vakre byen. Brussel er en av de første byene i utlandet jeg besøkte utenom Norden.

I 1994 var jeg formann i FpUs hovedorganisasjon. Sentralstyret i FpU hadde da seminartur til Brussel. Det var midt i EU-kampen hjemme, og jeg som da ivrig EU-tilhenger ville få faglig påfyll her i EUs hovedstad. Nå nesten 20 år senere synes jeg Brussel fortsatt er en flott by. Og med flybilletter til et par hundrelapper tur/retur med Ryanair er dette en by de fleste har råd til å besøke. Men en ting har forandret seg. Jeg er ikke lenger EU-tilhenger. Og har ikke vært det på mange år.

Ønsker alle en god helg!

20120609-103828.jpg

Reklamer
Forrige innlegg
Legg igjen en kommentar

1 kommentar

 1. Anita Skogseth Bjørneby

   /  11. juni 2012

  Brussel er en fin by, har selv bodd der i 4 år, men den har nok forandret seg en del siden begynnelsen på 90-tallet vil jeg tro… Jeg har forresten aldri vært EU-tilhenger:-)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: