Reklamer

Har dere tenkt å gjøre noe?

Regjeringen tenkte de skulle komme på offensiven. For det har vært veldig tyst fra regjeringens menn og kvinner når det gjelder invasjonen av rumenske tiggere.

Arbeidsministeren og justisministeren innkalte til pressekonferanse, og selv statsministeren som sjelden tar i saker som er konfliktfylte valgte å kommentere til media.

På pressekonferansen fikk vi høre om en rekke tiltak som skulle vurderes… Altså: dette betyr at når man har vurdert ferdig er det vinter. Da reiser kanskje mange av sigøynerne hjem. Fokus fra media forsvinner og regjeringens tiltak forsvinner som dugg for solen. Og angående solen: når det igjen blir varmegrader i landet på vårparten kommer igjen flere tusen romfolk – og vi er igang igjen neste år med akkurat samme debatt, og ingen tiltak iverksatt. Regjeringen satser vel på at de fleste av oss er med i kortidsminneforeningen.

Vi trenger handling. Regjeringen kan iverksette tiltak. Endre forskrifter og instrukser slik at romfolket ikke får tilgang til norske velferdsordninger. De som ikke tilfredsstiller kravene utransporteres. Og lovforslag mot tigging kan fremmes for stortinget snarest.

Men der det ikke er vilje blir det ikke handling. Venstresiden i Ap kjører på og synes synd på sigøynerne. Ja stakkars folk. Hva med de andre millionene av sigøynere eller andre som har dårlige kår i Europa, skal vi ta imot disse også? Ser at AUF-lederen får vondt i magen av den såkalte hetsen mot sigøynere her i landet. Jeg får vondt i magen av å tenke på hvordan noen bare kan komme hit og misbruke våre velferdsgoder, mens vi har en rekke nordmenn her i landet som ikke får den hjelpen de har krav på.

Magevondt kan kureres. Spørsmålet er om regjeringen har noen medisin. Svaret er nei.

Og hva med regjeringen som skulle være offensiv? Anbefaler alle å lese Nettavisens redaktørs bloggpost. Når selv statsråden for trygd ikke kjenner sitt eget regelverk er det kanskje ikke lett å komme med endringer heller. Denne gjengen skal vi sliten med i enda ett år.

20120718-125822.jpg

Reklamer
Legg igjen en kommentar

9 kommentarer

 1. Hei Ulf Leirstein. Hva har FRP tenkt å gjøre ? Da tenker jeg konstruktivt, for det har vært ganske stille fra dere og!? Ulempen er at Høyre kontinuerlig forsøker å score poenger midt i mellom det som må sies å være reell politikk. Prøv å ta en kikk innom bloggen jeg legger og og se om det kan være noen ideer å hente der ? Det er den kontoen jeg bruker nå , men jeg kan legge link her: http://freddystangnes.wordpress.com/2012/07/18/innvandring-og-diskriminering/ . Der ser du at jeg temmelig opptatt av at nordmenn ikke skal diskrimineres opp mot innvandrere, spesielt Islamister og Romfolk. Det har ikke noe med hat å gjøre slik som Stoltenberg hevder, men det har med ærlighet vi a vis egen befolkning å gjøre. Den er fraværende i AP og godt gjemt hos de fleste andre.

  Blant annet kunne jeg tenkt med å kunne postet blogginnlegg på FRP sine sider, men det er hittil ikke besvart. Du svarer kanskje på det ? Ha en fin dag.

  Svar
  • Hei Freddy!
   Det viktigste nå mener jeg er å øke inntektskravet for innmelding i Folketrygden. Kravet må tilsvare en lønning man kan leve av i Norge. I dag holder det med ca 10 timer på uke. Alle vet at dette kan man ikke leve av i Norge. Er dette smutthullet Folk er Folk utnytter i dag.
   Videre mener jeg at de som nå kommer og ikke kan livnære seg – bl.a. ved å skaffe seg bolig – må uttransporteres.

 2. er ikke første gangen regjeringen er unvikende,å vegrer seg for å ordne opp u saker som angår det norske folks ve og vell,men bruke mye tid å krefter på å avkristne norge kan de,synes det er en skam at,et parti som sitter i regjering å skal styre oss,ikke har vårt beste i tankene,men stikk mot satt,de bryter ned vår kultur arv som vi har bygget opp i mangen generasjoner,å nå ser vi mer å mer utslag av denne politikken i hverdags livet,vi er umyndigjort,å kalles rasister når vi vil ta vare på vårt lands arv,ta hans nilsen hauge feksp,han var med å starte 1000 nye bedrifter i norge,nå er hauge arven nesten helt utslettet,å islam får mere å mere makt i norge også,våkn opp norge før det er for sent,glem ikke 9 åpril 1940,da ble vi tatt med buksa nede,SKAL DETTE BEHØVE Å SJE PÅ NYTT??? Johnny Larsen,fana bergen.

  Svar
 3. Hei Ulf . Takk for kjapt svar .

  Det høres ut som en god ide fordi det må være rettigheter som fører til at kravet om likebehandling er reellt. Vis må absolutt unngå at det blir en situasjon der folk kommer til Norge og via enkle grep ordner seg trygd over flere år. Det har hittil vært krav til rettigheter og opparbeidet tid og det synes jeg virker som en grei ordning. Alder, når man startet og eventuell sykdom man ikke er herre over, må selvfølgelig inn i unntaksregler slik at det heller ikke «tar livet av » noen fordi de kanskje blir livstruende syke.

  Det gjelder og at vi ser på inntektskravene til å hente inn ektefelle for eldre mennesker, som kan bli like glade i hverandre som unge. Der og er regelverket i dag beheftet med det jeg ser på som mange ulemper, men det er vanskelig å få gjort noe med for de som allerede er blitt rammet. Det er og en helt annen sak, eller gren i komplekset.

  Jeg deler den formuleringen der om at de som ankommer uten reelt behov og ikke klarer å skaffe arbeide og husvære, de må ut .

  Svar
  • Hei igjen Freddy
   Tror vi er veldig enig. Gode resonnement fra din side.
   Du hadde et spørsmål om å legge ut blogger på FrPs Facebook side. Glemte å svare på det. Men litt usikker på hva du mente. Fint om du utdyper litt så skal du få svar.
   Mvh Ulf

 4. Jeg tenkte på at dersom du går innom bloggen min freddystangnes.wordpress.com så ser du hva jeg skriver om og det er en del av artiklene som sikkert har aktualitet i tillegg til at jeg kanskje kan litt større spenn i kommentarene. Enten ved at en følger på twitter når jeg legger ut nytt og poster inn eller at jeg kan poste selv om kommentar med linker. Jeg bruker normalt alltid god dokumentasjon slik at ting ikke så lett sklir ut. Du ser jo fort selv om det kan være aktuelt …

  Svar
  • Jeg trodde hvem som helst kan publisere på partiets Facebook side, tror det bare er å legge ut? Skal sjekke opp!

  • Jeg har forsøkt , men det går ikke inn. Det kan ha med linker å gjøre har jeg tenkt for jeg bruker mye til å dokumentere det jeg sier .. 🙂

   Jeg liker å være etterettelig og det er derfor jeg alltid skriver under eget navn.. Jeg skal forsøk å legge inn den siste jeg skrev så kan vi se, men fint om du sjekker samtidig 🙂

 1. Ferien snart over Faremo? « Ulf Leirsteins Blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: