Reklamer

Velkommen etter!

Tittelen kan egentlig brukes på mange temaer. Ganske ofte opplever jeg at FrP fremmer forslag – så venter vi noen år – og så fremmes det som en god ide av noen andre.

Men nå trengte vi kun å vente en måned. Den 11. juni behandlet stortinget forslag om å forby tigging. Forslaget var fremmet av FrP og jeg var medforslagsstiller sammen med mine partikolleger i justiskomiteen. Dette ble nedstemt av regjeringspartiene + V og KrF. APs fraksjonsleder Jan Bøhler får ofte oppslag på at han er for et forbud. Han stemte imot. SPs Jenny Klinge får ofte oppslag på at hun er for et forbud. Hun stemte imot.

Og Politidirektoratet (POD) og departementet var imot. Men i dag, litt over 1 måned etter at Stortingets flertall stemte ned forslaget vårt, så går nå Politidirektoratet ut og anbefaler et forbud.

Vi måtte altså få alle problemene som norske storbyer har opplevd i sommer – med invasjon av tiggere – før direktoratet med tidligere AP-statssekretær Mæland i spissen tok til fornuften. Og når POD anbefaler forbud må vi regne med at regjeringen også snur.

Velkommen etter. Blir neppe siste gang jeg bruker denne tittelen på en bloggpost. Dog allikevel gledelig. Hvis regjeringen snur… Kanskje de trenger noen år på seg? Er jo ofte den tiden det tar.

20120723-171813.jpg

Reklamer
Legg igjen en kommentar

7 kommentarer

 1. Dessverre ingen nyhet da det skjer hele tiden. Forstår ikke hvorfor de ikke kan stemme for det de er for og imot det de er imot uavhengig hvem som fremmer forslaget. Har et lignende eksempel her: http://www.erlendwiborg.com/?p=2364

  Svar
 2. Tor Adelsten Christiansen

   /  23. juli 2012

  Nei Ulf, det må ikke gå et par år før regjeringen snur. Da forutsetter du jo at de rød/grønne vinner neste høst. DET MÅ IKKE SKJE!!!!!

  Svar
 3. Hei Ulf.

  Dette er igjen gode poenger for det viser hvor lite politisk bevisste de Norske velgerne er. De har ennå ikke fått med seg at regjeringen påstår at de er fremmedhatere og rasister.

  Svært mange er enig i at de ikke vil ha tiggere som dytter kopper under nesa på dem. De vil heller ikke bli fratatt tryggheten ved å gå i byene om det i parker og under trafikkmaskiner skal bo mennesker der. Ikke fattige mennesker for de har ikke råd til å bruke flere tusen for reise til Norge.

  Det er mennesker som hevdes å være fattige, så fattige at de må tigge på gata eller selge sine egne barn til sex, eller som vi så det i Bergen…. Menneskehandel av første klasse,

  Dermed må folket velge annerledes politikere. Det finnes ikke sosialister som føler for det folket som har valgt dem. Det er blitt altfor sterke bånd mellom LO og AP uten at medlemmene reagerer. Det som teller er at vi må gjøre Grunnloven bedre og sikrere for folket !

  Deretter må politikere igjen komme seg av godstolen i Stortinget (som alt for få benytter ser det ut til) og begynne å jobbe for folkets tanker og meninger. Nå er dere igjen på god vei i riktig retning og det lover bra.

  Da kommer vi i den retningen du viser til. Gode forslag blir vedtatt som gode forslag fordi er i folkets beste interesse og da legger man politisk prestisje til side..

  Fortsett det gode arbeidet ..

  Svar
 4. Hyklere kalles slike politikere!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: