Reklamer

Hvor ble av inflasjonen

Media melder idag om gode resultater for Statoil. Det meldes også om at Statoil inneværende år skal investere 109 milliarder kroner. Mye penger som skal gå til nødvendige og fornuftige investeringer. For å sikre fremtidig avkastning i oljesektoren for kongeriket.

Men hvor er Arbeiderpartiets menn og kvinner? Ja, de burde jo nå ha gått ut i media og advart mot disse investeringene. Hvorfor? Jo, når Fremskrittspartiet foreslått økte investeringer til vei og jernbane så advarer APs talspersoner. Det blir inflasjon. Arbeidsplasser settes i fare. Fremtidige generasjoner vil ikke tilgi oss. Det er det vi hører. Fra AP og regjeringen.

Merkelig. Statoil investerer over 100 milliarder. Ingen problemer. Ingen inflasjon. FrP foreslår 10 mrd til investeringer. Da blir det tilnærmet ragnarokk i økonomien. Noen som ser at det ikke er hold i Ap-personenes skremselspropaganda?

20120726-130042.jpg

Reklamer
Forrige innlegg
Neste innlegg
Legg igjen en kommentar

1 kommentar

 1. Det er et meget interessant tema det der. Hva som oljeprisen virkelig dropper i etterkant? Det har vi sett før? Ny batteriteknologi som gjør at personbiler kan kjøre 150 mil på en lading ? Problemetblir ladestasjoner og tilgang på elkraft, men den «stygge forurensende olja» kan slå dem rett i bakhodet.

  Det er jo de som har mast mest om en renere verden og med olje som viktigste inntekstkilde kan vi få det ….. I det minste ikke bedre her i verden.

  Et meget godt spørsmål og det blir spennende å se om de svarer deg på den.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: