Reklamer

Ferien snart over Faremo?

I hele sommer har det vært store diskusjoner og fokus på sigøynere som kommer hit og tigger, og at stadig flere i denne gruppen blir anholdt av politiet for kriminelle handlinger.

Jeg har tidligere skrevet en bloggpost om at justisministeren og arbeidsministeren valgte å holde en pressekonferanse tidligere i sommer hvor de skulle vise seg frem som handlekraftige politikere. Jeg tippet det kom til å bli med snakk og lite handling. Og – dessverre – har jeg så langt hatt helt rett.

I dag kan media meddele at norske myndigheter ikke har noen systemer for å vite om EØS-borgere er her i landet kun i den tiden som er tillatt eller om disse reglene glatt overses. Selvfølgelig bryr mange seg ikke det døyt om disse reglene. Når mange ikke bryr seg om norsk lov, og begår kriminelle handlinger, hvorfor skal de da bry seg om regler fastsatt av EU?

Kanskje på tide at justisministeren snart avslutter sin ferie og gjør seg fortjent til sin millionlønn? Eller blir det som jeg tidligere har spådd: man satser på at dette «blåser» over, at media slutter å ha fokus på dette, at sigøynere returnerer før vinteren og at problemet da er løst – inntil neste vår.

Denne saken viser med all tydelighet at landet pr dato styres av en regjering som ikke makter å håndtere problemer som oppstår. Og iveren etter å feriere for regjeringens menn og kvinner tyder på at de selv innser det. De velger like godt å holde seg borte. Snart på tide å gi denne regjeringen en permanent ferie.

20120731-000752.jpg

Reklamer
Forrige innlegg
Legg igjen en kommentar

1 kommentar

 1. Det var ganske interessant å se Hageseter og Advokat Staff på debatt om dette der det kom fram at svært mange har vært i Norge i opptil 6 måneder på 3 måneders turistvisum. Når i all verden skal vi begynne å sette vårt eget lovverk i førersetet? Det skal ikke og kan ikke få bli slik at det kommer flere hundre og kanskje etterhvert tusenvis av folk som forventer at de skal kunne få til ytelser i Norge.

  Å undergrave det velferdssamfunnet vi har klart å bygge opp på denne måten er intet mindre enn dumt, men gjør AP kloke valg for tiden? Jeg ser bare unnskyldninger for alt de ikke har gjort eller generelle påstander om om ting de har gjort, men som ikke synes.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: