Reklamer

SVikter

En ting at et politisk parti ikke klarer å innfri alle sine valgløfter. Når man ikke har flertall alene så må man samarbeide og en konsekvens av det er ofte at man får gjennomslag for noe og må gi opp andre saker.

Men at man sier man er for noe og stemmer imot – når man ikke er bundet av et kompromiss, avtale eller tilsvarende – det er lureri. Politisk lureri.

Denne gangen er SV avslørt. Lysbakken og hans røde horde sier de er veldig for flere boliger. Spesielt i pressområder som Oslo er knappheten på boliger merkbar. SV skal nå gjøre det til en kampsak å bygge flere boliger.

OBOS har sjekket hvordan partiene i Oslo stemmer når det gjelder ja og nei til bygging av nye boliger. Fremskrittspartiet sier ja til flest. SV sier nei til flest…

I følge Lysbakken er dette pga kvalitet. Så de sier nei til reguleringsplaner for bygging av flere boliger. Merkelig argument. Jeg har aldri sett alle aspekt av boligenes kvalitet beskrevet i en reguleringsplan. Og i Oslo mangler det vel ikke på dyre, kvalitetsmessig flotte boliger? Det mangler studentboliger, enkle leiligheter og boliger som ordinære familier kan ha råd til.

SV er avslørt. Takk til TV2 som gjorde jobben. De som nå har det tøft på boligmarkedet er SViktet av SV.

20120812-093852.jpg

Reklamer
Neste innlegg
Legg igjen en kommentar

1 kommentar

 1. God morgen Ulf

  Det er selvfølgelig bare tøv fra SV og AP i den forbindelse. Det finnes mange gode løsninger om man bare vil slippe dem opp og fram. Jeg har nettopp mottatt en rekke nye forslag i den retningen fra en som er ekspert på området .

  Det skal jeg lage en artikkel på senere og få lagt ut.

  Det er nettopp dette med å stemme for det man er for og mot det man er mot som teller mest. At man en sjelden gang må inngå kompromisser er ikke til å unngå, men det skal ikke bli normalen. Da blir kompromisset i seg selv ei tabbe og det løser ikke noe som helst.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: