Reklamer

Terroristen fortsetter sitt korstog

VG har prisverdig i flere artikler skrevet om en rekke krav som terrordømte Mikael Davud har stilt til norsk fengselsvesen siden han ble tatt i 2010. Tidligere i år ble det kjent at terroristen skal ha krevd en egen kokk på Ila fengsel. Nå bekrefter hans advokat Arild Humlen til VG at et av kravene fra den terrordømte uiguren var at en «ærbar tyrkisk kvinne» skulle tilberede hans mat.

Vi har her å gjøre med en terrorist. Som ønsket å ta livet av en rekke uskyldige mennesker. I religionen islams navn.

Når denne avskyelige personen blir arrestert og skal sone i verdens rikeste land kommer han med en rekke krav. I religionen islams navn.

Terroristen fortsetter sitt korstog for å få det akkurat som han vil.

Det at norsk kriminalomsorg i hele tatt bruker tid og ressurser på å tilfredsstille denne personen finner jeg feil. Norske fengsler holder en av verdens høyeste standarder når det gjelder soning. Utover dette bør man ikke bruke mer ressurser på en terrorist.

Jeg synes også at ut ifra hva slags kriminalitet man har begått eller er dømt for å skulle gjennomføre så skal man få færre fordeler hvis det er spesielt alvorlig kriminalitet. Terrorister bør få absolutt færrest fordeler. Terroristen som var ansvarlig for 22. juli bør ikke ha det særlig komfortabelt. Han skal ikke tilbake til samfunnet. Det samme mener jeg også skal gjelde andre terrorister.

Terroristen Mikael Davud bør nå få oppleve en soning som er en terrorist «verdig». Minst mulig komfort og minst mulig tilrettelegging. Han burde tenkt på konsekvensene før han planla å drepe uskyldige mennesker.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Bli med 135 andre følgere

  • Følg meg på Facebook

  • Arkiv

  • Reklamer
%d bloggere like this: