Reklamer

Trontaledebatten – våre forslag!

Torsdag og fredag denne uken er det trontaledebatten i Stortinget. Det er en debatt hvor man skal diskutere det som kongen og regjeringen leste opp på tirsdag – når det 157. storting ble erklært for åpnet.

Fremskrittspartiet velger å bruke denne debatten til å legge frem flere forslag. Forslag som er viktig i dagens politisk debatt.

Totalt fremmer vi denne gangen 4 forslag:
– Stortinget ber regjeringen fremme forslag om forbud mot særskilte rom for organisert religiøs aktivitet i den offentlige skolen
– Stortinget ber regjeringen sette ned en uavhengig kommisjon, som gis i oppdrag å gjennomgå helse- og omsorgssektoren. Kommisjonen skal ha som formål å gi et helhetlig og realistisk bilde av dagens helsevesen både når det gjelder ressurssitusjonen, organisering, medisinskteknisk utstyr, bygningsmasse og IKT-systemer. Kommisjonen skal vurdere norsk helsevesen fra utsiden, men må også bestå av personer med pasient-, klinisk- og ledelseserfaring.
– Stortinget ber regjeringen legge frem sak om organisering av nye riksveiinvesteringer i et nytt statsforetak Riksvei SF, tilsvarende Statnett SF
– Stortinget ber regjeringen legge frem sak om organisering av nye jernbaneinveseringer i et nytt statsforetak Jernbane SF, tilsvarende Statnett SF

Disse forslagene blir votert over i Stortinget i morgen, på slutten av denne to dagers debatten. Regjeringenspartiene kommer til å stemme ned våre forslag. Alt som kommer fra andre partier skal stemmes ned. Det er per definisjon ikke gode forslag.
Skulle allikevel ikke forundre meg om de samme rød-grønne partiene kommer med de samme forslagene om noen år.

Jeg er glad for å tilhøre et parti som kommer med nye ideer og nye forslag. Det gjør det også enklere for velgerne å se at det finnes et alternativ til dagens rød-grønne regjering.

20121004-105207.jpg

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Bli med 135 andre følgere

  • Følg meg på Facebook

  • Arkiv

  • Reklamer
%d bloggere like this: