Reklamer

Anmeldelse – nok er nok

I går leverte jeg en anmeldelse på sentrum politistasjon i Oslo. Dette med bakgrunn i innrømmelser og uttalelser som vedkommende kom med i VG.

Her kan de som er interessert lese hele anmeldelsen. Den taler for seg selv. Det er på tide å si at nok er nok. Når man så åpenlyst oppfordrer og bidrar til brudd på straffeloven var det på tide å reagere.

«Anmeldelse av straffbart forhold – Ubaydullah Hussain

Jeg anmelder herved straffbart forhold begått av ovennevnte, i det han har medvirket til brudd på straffeloven § 133.

Etter nevnte bestemmelse er det straffbart å la seg verve til krigshandlinger i fremmed makts tjeneste uten statens tillatelse. Det er også straffbart å medvirke til sådan.

Ulike medier har den siste tiden publisert nyheter om nordmenn som deltar i kamphandlinger i Syria. Kampene i landet har vart over så vidt lang tid og med en slik intensitet at situasjonen må anses å være en krig. Deltakelse i slike kamper, uten statlig godkjennelse, må således sies å omfattes av forbudet i § 133.

Etter det jeg erfarer har Ubaydullah Hussain innrømmet aktivt å ha rekruttert personer i Norge til deltakelse i disse krigshandlinger. Dette er i så fall et forhold som må rammes av medvirkningsforbudet i straffelovens § 133.

For Norge som nasjon er det viktig å unngå at egne statsborgere er innblandet i krigshandlinger på fremmed jord med mindre dette er et aktivt valg sett fra statens side. Det er således samfunnsmessig uheldig at noen oppsøker slike krigshandlinger på egen hånd.
Videre frykter jeg at formålet bak å delta i disse krigshandlinger er å tilegne seg kunnskap og erfaring som kan brukes til terroraksjoner på norsk jord senere.

På denne bakgrunn ønsker jeg forholdet etterforsket og pådømt.»

Saken er omtalt på VG Nett.

20121018-145314.jpg

Reklamer
Legg igjen en kommentar

1 kommentar

 1. Jan

   /  18. oktober 2012

  Nå bør man ha Jens Stoltenbergs bevingede ord i i tankene når man leser slikt:

  «Norge er et flerkulturelt land nå, det må vi bare forholde oss til.» (Stoltenberg, J. NRK 2011)

  Akkurat det kan ikke gjentas ofte nok. Folk forstår nok ikke at det Jens sier, innebærer massive endringer for hver enkelt av oss.

  Norge kan ikke være både Norge og et flerkulturelt land. Det ene utelukker det andre.

  Dette kan det også være greit å tenke på:
  «Det flerkulturelle samfunnet er kommet for å bli, det Norge hun snakker om kommer aldri tilbake, konstaterer AUF-lederen.» (Eskil Pedersen)

  https://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10079087

  «Norge er blitt samfunn med mennesker med ulik bakgrunn. Vi skal slå oss til ro med at slik er det, utfordringen med det er å skape «det norske vi», der vi er del av et felleskap, og der hvert menneske har rett til å bli sett, sier Jonas Gahr Støre til NRK.»

  http://www.nrk.no/nyheter/innenriks/valg/valg_2009/1.6728709

  Så må vi ikke glemme Støres gullutsagn:
  «Radikal islam er ikke et problem Norge i dag, sier Støre.
  «All retorikk som kobler muslim med fare , vold og terror må vi slå ned på, vi må ikke stigmatisere folk ut fra hvilken religion mennesket har.”»

  http://www.nrk.no/nyheter/innenriks/valg/valg_2009/1.6728709

  Hva islam angår er dette greit å vite:

  “Over norsk lov
  På spørsmål fra avisen hva han vil gjøre dersom sharialoven og norsk lov kommer i konflikt med hverandre, svarer Zahid Mukhtar: Det har jeg gjort helt klart. Som muslim er man underkastet muslimsk lov, og for muslimer står sharia over alle andre lover. Ingen annen tolkning av islam er mulig, og heller ingen kristen vil si at vanlig norsk lov står over kristen lov. Men sharia stadfester også at om man ikke kan følge islam, må man flytte fra det landet man bor i. Det besvarer ditt spørsmål, sier Mukhtar til avisen.”
  http://pub.nettavisen.no/nettavisen/innenriks/politikk/article304755.ece

  ”I henhold til Koran, er en Muslim bare tvunget til å være lojal til staten hvis staten er en legitim politisk organisasjon som er basert på ekte Islamske prinsipper og anerkjenner ikke at det er noen grenser som skiller Muslimer. Ellers seirer undertrykkelse (z.ulm), og det er en berettigelse for å starte opprør, det vil si revolusjon.”

  http://www.radioislam.org/islamj/english/islam.htm

  Hvis vi skal høre på Norges statsminister må vi bare forholde oss til at det er slik, nå.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: