Reklamer

Ekstremisme på fremmarsj

Overskriften på denne bloggposten kunne vært skrevet i 1930-årenes Europa. Nazismen og totalitære ideologier var på fremmarsj. Dessverre vet vi hva dette medførte av krig, elendighet, folkemord og fattigdom.

Nå er vi ikke i 1930-årene, men vi er i år 2012. Og det vi nå ser og hører om dagen fra enkelte ekstreme miljøer burde få de fleste til å våkne opp. Jeg snakker selvfølgelig om ekstreme islamister. Som oppfordrer til drap på jøder. Som truer journalister og politikere.

Inntil for kort tid siden var dette noe vi hørte om fra islamister i Midtøsten. Nå er dette blitt hverdagen i Norge. På tide å våkne?

Disse personene utgjør ikke noe flertall i vårt samfunn, ei heller blant muslimer. Men de utgjør dessverre trolig en stadig voksende gruppe med muslimer, og ihvertfall mer synlig og aggressive, som ønsker å slåss mot alt hva vi har kjært her i landet. Vår frihet. Våre rettigheter. Våre muligheter.

Og de ønsker å slåss bokstavelig talt. Bruke alle midler. Det minner veldig mye om de fremvoksende ekstreme politiske miljøene verden var vitne til første halvdel av forrige århundre.

Disse islamistene her i Norge får også drahjelp fra utlandet. Norge trues nå, da vi tydeligvis oppfattes som en fiende av islam.

Vi har hørt i nyhetene av enkelte lar seg rekruttere til krig i utlandet. Vi har lest om personer i dette miljøet ønsker å ta jegerprøven for å kunne håndtere våpen. En av talsmennene i miljøet er nå tiltalt for drapstrusler mot to journalister.

Det er på tide å handle. Fremskrittspartiet ønsker derfor å fremme konkrete forslag, som kan gjøre noe med det vi har advart mot i flere år. Vi vil endre loven om statsborgerskap, slik at det blir mulig å frata personer statsborgerskapet hvis man direkte utgjør en trussel mot Norge. Straffeloven må endres slik at det blir strengere straffer for denne type trusler og eventuelle handlinger. Vi vil gi større rom i loven for overvåkning av disse miljøene. Vi vil styrke budsjettene til PST slik at de blir i stand til å gjøre jobben sin, og kunne følge opp disse ekstremistene.

Historien har vist oss alt for godt hva som kan bli resultatene av unnfallenhet fra myndighetene. Nå er det på tide med handling før disse ekstreme islamistene får mulighet til økt rekruttering og å kunne sette handling bak sine trusler.

20121027-124659.jpg
Bildetekst: Den radikale islamistlederen Anjem Choudary støtter Mullah Krekar og Obaydullah Hussein, og mener Norge gjør seg til islams fiende.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

5 kommentarer

 1. Straffeloven må endres slik at det blir strengere straffer for denne type trusler og eventuelle handlinger. ENIG, …..men, Vil ikke fengslene med norsk standard «fylles opp», og bli et vervested for ytterligere mere «samlet» aktivitet.? Hva annet har man, …. stopp av «pengestrøm fra Nav? ……stopp i mulig utdanningsfinansiering? …. en trinnvis rask «maksoppnåelse» for oppbrukt rett til å oppholde seg i Norge alt ut fra alvorlighetsgrad av overtredelser.? a la prikker på førerkort? Har vi advokater som har «spesialisert seg» på utenlandske kriminelle? ….. Ved opphør av statsborgerskap og utvisning, tas det DNA bevis før utvisning?

  Svar
 2. Jan

   /  27. oktober 2012

  Det som holder på å endre seg i Norge nå, er at muslimene nærmer seg kritisk masse. Når de når et visst antall uten å bli holdt under STRENG kontroll, vil de oppføre seg som uopdragne barn. Forskjellen er at de er voksne, med de ressurser voksne kan skaffe seg.

  Brevik blir bare barnematen i forhold til det som kan komme.

  Vi har blitt advart gjentatte ganger. Bl.a. av Abid Raja.

  «Advarer mot terror fra Groruddalen
  – Utviklingen i Groruddalen er en tikkende klokke som bokstavelig talt vil eksplodere i ansiktene våre, sier Abid Q. Raja»

  http://www.osloby.no/nyheter/Advarer-mot-terror-fra-Groruddalen-5114633.html

  «Klokken tikker i Groruddalen
  INTEGRERING. Gjør vi ikke noe nå, vil tiden ikke jobbe for oss som vil landet og minoritetene vel.»

  https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/article4094247.ece

  «Raja gir sosialister skylden for ekstrem-islam
  Venstrepolitiker Abid Q. Raja gir rødgrønn innvandringspolitikk skylden for muslimsk ekstremisme.»

  http://www.abcnyheter.no/nyheter/100217/raja-gir-sosialister-skylden-ekstrem-islam

  «– Disse ekstremistene må bekjempes
  Mennesker som hyller terrorister og drap på Nato-soldater har dyriske holdninger som ikke har noe med islam å gjøre, mener Venstre-politiker og muslim Abid Raja. »

  http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7948324

  «Abid Raja om trusselvideo: Disse skadedyrene må ikke få operere i frihet»

  https://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10075798

  «– Norske muslimer vil kunne høyre på Choudary»

  http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8143090

  Slikt som florerer i media for tiden går i første rekke ut over innvandrere som «leve på norsk». Selv har jeg en kompis fra Sri Lanka som har begynt å gå med et stort kors rundt halsen for ikke å bli tatt for å være muslim. Han er opprinnelig Hindu.

  Avslutningsvis tar jeg med en siste link:

  «Hvorfor Vesten er redd Islam. Norsktekstet / Why the western civilization is afraid Islam»

  http://vimeo.com/52078013

  Vil Frp nå de samme høyder, dere hadde før, må innvandring mye tydligere frem i valgkampen. Uttalelsen her om dagen at dere ville ikke i regjering for enhver pris var smart. Der tror jeg dere skåret høyt hos mange.

  Svar
 3. Det blir litt som når en omstreifer banker på døra di og ber om husly, før han står opp mitt på natta og rundstjeler spiskammerset ditt, voldtar datteren din og setter opp sønnen din til å slåss mot nabogutten. Og når du påpeker at det kanskje ikke er så fint at han, som tross alt er gjest i ditt hjem, holder på på den måten, kjefter han på deg fordi du er arrogant og egoistisk.

  Svar
 4. Gunnar Celius

   /  28. oktober 2012

  Helt utrolig at denne vesle btteknotten Hussain kan skremme opp et folk s jvlig, og ikke minst f s mange tilhengere, ikke bare blant muslimer, men ogs blant presumptivt oppegende, fornuftige nordmenn. To uker i varetekt…? Har rettsstaten begynt regne varetekt etter folks fysiske strrelse n, elle hva er det som skjer? Knotten burde jo ha vrt sendt dit han hrer hjemme for lenge siden. Han trenger jo knapt et flysete. Putt ham ned i en bag og legg ham i hattehyllen…

  Svar
 5. Gunnar

   /  28. oktober 2012

  Helt utrolig at denne vesle bøtteknotten Hussain kan skremme opp et folk så jævlig, og ikke minst få så mange tilhengere, ikke bare blant muslimer, men også blant presumptivt oppegående, fornuftige nordmenn.

  To uker i varetekt…? Har rettsstaten begynt å regne varetekt etter folks fysiske størrelse nå, elle hva er det som skjer? Knotten burde jo ha vært sendt dit han hører hjemme for lenge siden. Han trenger jo knapt et flysete. Putt ham ned i en bag og legg ham i hattehyllen…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: