Reklamer

Ekstremister – nå er det nok

Når jeg ble født på starten av 70-tallet var det røde, marxistiske ekstremister som truet med – og gjennomførte – terroraksjoner. Senere i ungdommen husker jeg godt at det var enkelte nynazistiske miljøer her i landet som drev med aksjoner og trusler. Nå har vi ekstremister fra islamistiske miljøer som truer.

Politiske grupperinger som truer med terror og vold skal man alltid ta på alvor. For hvis man ikke gjør det kan konsekvensene bli alvorlige. Det har historien vist oss. Også her hjemme på «berget».

Jeg er derfor glad for at politiet og PST nå varsler at de skal fotfølge dette ekstreme miljøet, som har vokst frem fra enkelte deler av det muslimske samfunnet her i landet. Heldigvis tar de fleste muslimer avstand fra denne type grupperinger. Men det må likeledes være et problem for muslimer at man dessverre har fått «avlet» frem slike fanatiker.

Disse som ønsker å fremstå som tøffe gutter, og som drar på terrortrening og til krigshandlinger i fjerne strøk, mener tydeligvis alvor. Da kan jeg love at det finnes folk her hjemme som også mener alvor. Jeg mener det alvorlig når jeg har anmeldt en av talspersoner i Profetens Ummah. Jeg mener det alvorlig når jeg har uttalt at de som bedriver finansiering av terror i utlandet skal pågripes straks de dukker opp ved en norske grensen. Og jeg er alvorlig når jeg mener at de ekstremistene som har dobbelt statsborgerskap skal fratas sitt norske hvis du bryter norsk lov. Det er også alvorlig ment når jeg mener at disse skal fratas sine penger de i dag får fra NAV. Norske velferdsgoder skal ikke gå til å finansiere terror og krig.

Talspersoner for disse grupperingene tar avstand fra de norske verdier. Men tydeligvis ikke bokstavelig. For pengene våre vil de gjerne ha. Derfor tar de tydeligvis gladelig i mot penger fra norske skattebetalere. Det må det bli slutt på.

I Norge skal vi verne om de rettigheter, plikter og friheter som grunnloven la opp til. At noen islamister mener at det norske samfunn er fullstendig på feil spor må de gjerne mene. Det er nettopp vår grunnlov som gir de en rettighet som heter ytringsfriheten.

Men hvis det er så ille her i landet så står man fritt til å flytte. Og flere av de er allerede i utlandet, så da kan bare fortsette med det. For her hjemme, i Norge hvor vi har vært dumme nok til å gi dere utdanning, fred, frihet og penger, skal dere nå få merke at nok er nok. Ihvertfall fra Fremskrittspartiet. Og det store flertall blant norske folk.

20121109-161508.jpg
Bilde: Vår Grunnlov, med verdier det er verdt å forsvar

Reklamer
Legg igjen en kommentar

3 kommentarer

 1. Liv Leirstein

   /  9. november 2012

  Ja, absolutt nok for lengst! Håper flere og flere skjønner hvor farlig dette kan bli! Vi står i fare for at våre barn og barnebarn kan bli påtvunget sharia-lover! Helt utrolig at mennesker som har vokst opp i Norge kan ha slike tanker!

  Svar
 2. Hei Ulf , Vel talt . Jeg fatter ikke at folket ikke våkner. At venstresiden sover , det kan jeg forstå siden de er mer opptatt av globalisering og ensretting enn frihet og demokrati, men det er ingen grunn til at vi skal ha 9. april 1940 om igjen om 40 eller 50 år. Når Europeiske Islamister, for jeg velger å holde på den terminologien truer Norge så skulle vi svare på det ved innreiseforbud for dem og deres likesinnede.

  Det er ingen menneskerett å komme til Norge for å sloss for et diktatur. Det klarer SV og AP så godt alene at de ikke trenger hjelp , selv de tar den i mot med åpne armer. Det at Lars Gule, Palestinakomiteen og Ships to Gaza hylles som eksperter på terror er ikke så merkelig for de balanserer på grensen til terror mer eller mindre kontinuerlig.

  I gjentatte artikler har jeg forsøkt å få til en definisjon på hvem som er Høyreekstreme. Enten kan de ikke eller de vil ikke svare, eller ennå bedre de tør ikke fordi de ikke klarer å finne noen. At det finnes en rekke uartikulerte gruppering som slenger ut av en rekke dårlige og lite gjennomtenkte meninger? Det er heller ikke ukjent for SV, Antifacister, Blitzere og ikke minst debattanter om burka og hijab så der må vi som folk forsøke å lære skoleelver litt mer om høflighet.

  Da trenger vi en ny generasjon for spesielt SV klarer ikke delta i en debatt uten å avbryte og der finner vi også en rekke andre venstreradikale som tror at ved å stjele taletiden så vinner de debattene. Dermed trenger vi også nye programledere som klubber ned de verste og utviser dem fra debatten om ikke ordstyrer får gjøre jobben sin.

  Ekkomaskineriet som følger i debattene der AP og SV deltar er at de gjentar de samme påstander opptil 5-6 ganger uten å kunne føre et eneste bevis. 1 gang er nok og så skal de klubbes til taushet. En løgn blir ikke sann selv om den gjentas en rekke ganger…

  Fortsett med gode innspill for det trenger vi om vi skal få makt i 2013. Det ville jo være fint om noen kunne fått Solvik Olsen også til endre oppfatning slik at han fortsetter i FRP … 😉

  Svar
 3. Philip Aaker

   /  14. november 2012

  Leirstein skriver «[h]eldigvis tar de fleste muslimer avstand fra denne type grupperinger. Men det må likeledes være et problem for muslimer at man dessverre har fått «avlet» frem slike fanatikere».

  Resonnementet blir helt feil. Det er tale om en meget liten gruppe fanatikere som ikke kan assosieres med den jevne, demokratiske, lovlydige, lojale og norske muslimen. Poenget er altså at det ikke er et problem for muslimer generelt at man har slike grupperinger.

  Om det vil være et problem for et demokratisk samfunn som sådan, er imidlertid en annen sak.

  La meg beholde strukturen i Leirsteins resonnement, men dog bytte ut enkelte ord slik at man får illustrert hvor feilaktig, generaliserende og misvisende Leirsteins argumentasjon egentlig er:

  «Heldigvis tar de fleste [kristne] avstand fra denne type grupperinger. Men det må likeledes være et problem for [kristne] at man dessverre har fått «avlet» frem slike fanatikere [som Anders Behring Breivik]».

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: