Reklamer

En hyllest til ungdommen!

Da jeg var tenåring meldte jeg meg inn i Fremskrittspartiets Ungdom, FpU. Jeg trodde på ideene, politikken og ideologien. Jeg fikk tilbud om kurs, og møter. Jeg deltok, lærte om politikk og organisasjon, og ble kjent med utrolig masse flotte personer og jeg fikk da mange venner.

Lørdag var jeg invitert som gjest på årsmøtet i Østfold FpU. Må si jeg er imponert. En lørdags kveld samler ca 50 unge delegater, observatører og gjester seg. For å gjennomføre fylkeslagets årsmøte. Utrolig gode debatter. Flinke ungdom. Engasjerte. Og drivende gode!

Siden jeg ikke lenger er medlem av FpU (er støttemedlem!) og derfor ikke kan bli beskyldt for å løpe FpUs ærend kan jeg si med hånda på hjertet: mange eldre politikere er ikke i nærheten av den kunnskap og de ferdighetene som ungdomspolitikerne besitter. Selvfølgelig har ikke ungdommen samme livserfaring. Men allikevel, for noen utrolig dyktige ungdom vi har!

Jeg er utrolig stolt. Stolt av at min egen sønn har engasjert seg i FpU, og er en aktiv deltaker i debatter og på møtene. Men også like stolt av de andre som er med. De er flinke og engasjerende!

Jeg har også møtt mange ungdommer som er i andre ungdomspartier. Jeg er utrolig glad vi har så mye flink ungdom her i landet som er engasjert og politisk interessert. Og flinke er dere!

Jeg har blitt 39 år. Føler meg ikke gammel enda. Men jaggu føler jeg meg mye mer levende etter å ha vært på et møte i ungdomspartiet.

Dette innlegget er skrevet som en hyllest til ungdom som engasjerer seg i politikk. Generelt. Og til FpUere i Østfold. Spesielt. Takk for flott engasjement. Stå på!

20121118-145233.jpg

Reklamer
Legg igjen en kommentar

1 kommentar

 1. Hei Ulf.

  39 er da bare barnet ennå det 😉 (spøk til side) , så er jeg helt enig med deg. Det står respekt av de som innser at demokrati er en eksistensiell verdi i et samfunn. Uten dette grunnlaget kommer ismene inn og der har jeg lært mye av historien.

  Det å bidra, være våken og forsøke å endre samfunnet i rett lei er viktig, men det er blitt vanskeligere med tiden. For 40 år siden hadde vi media som hadde meningers mot og rett nok tilhørighet til partiene, men det var bedre enn dagens konforme presse.

  Derfor deler jeg din entusiasme for den ungdommen som er i stand til å se verdien av demokratiske spilleregler. Det viste også Mazyar Keshvari i debatten med Akthar Chaudhry i dag morges på morgennyhetene.

  Der Chaudhry pekte på partiet og sine velgere viste Keshvari til det politiske budskapet og folket som helhet for demokratiets skyld. Bra talt …

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: