Reklamer

Takk for tilliten!

Nominasjonsmøtet i Østfold FrP valgte meg i dag som 1. kandidat på valglisten til stortingsvalget 9. september 2013. Tusen takk for tilliten!

Dette er tredje gang jeg er 1. kandidat ved et stortingsvalg – og jeg gleder meg!

Jeg ble ikke valgt enstemmig. Men med solide 43 mot 24 (avgitt for motkandidaten) føler jeg meg trygg på at det er det store flertallet i mitt fylkesparti som ønsker meg på stortinget. Det at vi har konkurranse er sunt, og er noe vi bare skal være glad for. Dette er demokrati i praksis!

Ser nå frem til å drive med politikk og valgkamp. Det har vært turbulente tider i fylkespartiet den siste tiden, men nå når nominasjonsmøtet har fattet sine valg regner jeg med at alle som ønsker FrP vel bidrar til å dra i samme retning!

La meg også få gratulere alle de andre som ble valgt på dagens nominasjonsmøte. Sammen skal vi gjøre en solid innsats i valgkampen, og bidra til et godt valgresultat! Godt valg!

For den som måtte være interessert, kan dere her lese min tale til nominasjonsmøtet:

Tale til nominasjonsmøtet 1. desember 2012

Kjære dirigenter og kjære FrP venner!
I dag er dagen. Vi skal velge vår stortingsliste. To stortingsvalg har jeg vært Østfold FrPs 1. kandidat. Og jeg stiller gjerne som deres frontfigur også ved det kommende valget!

Det er litt spesielt for meg å være her i dag. På Tomter. Det er nemlig her min pappa er oppvokst! Tomter i Hobøl kommune. Barndomshjemmet hans er bare noen hundre meter herfra. Og det minner meg om at jeg er en ekte Østfolding og jeg er stolt av det! Min mor er født og oppvokst i Øymark i Marker kommune. Selv er jeg født i Sarpsborg, oppvokst i Rygge og bosatt i Moss. Har familie i Råde og Halden. Og har arbeidet i Fredrikstad.
Jeg kjenner fylket godt, og jeg kjenner menneskene godt! Jeg er stolt av å være fra Østfold!

Gode venner, det er politikken som er viktigst. Det vi skal gå til valg på. Etter 7 år på Stortinget er jeg stolt over å hatt 6 år i finanskomiteen. Jeg har lagt frem FrPs alternative statsbudsjett i nevnte 6 år. En erfaring som blir viktig neste år når vi kommer i regjering. Jeg vet nemlig hvordan statsbudsjettet er bygget opp og hva som skal til for å få gjennomslag.

For Østfold har saker som er viktig. Vi må få på plass avgjørende bevilgninger til vei og jernbane. E18 gjennom Indre må ferdigstilles snarest! Veiutbedringene i byene i fylket og tverrforbindelsene er viktig å få penger til!

Og nå med det bli slutt på alle bommene! Dette fylket er invadert av bommer! Og jaggu har lokale politikere, fra alle partier unntatt FrP, vedtatt nye bompengeprosjekter. FrP er eneste parti i mot. Disse veiene har bilistene allerede betalt over skatteseddelen. FrP er bilistenes parti og bommenes verste fiende!

Østfold har også helt spesielle utfordringer når det gjelder innvandring. Vi har landets mest trafikkerte grense, nemlig Svinesund. Vi må få på plass mer midler til grensekontroll. Det må settes en stopper for den voldsomme økningen vi ser i antall papirløse asylsøkere som kommer hit i landet via Østfold!

Og så må det bli trygt og godt å kunne være eldre og pleietrengende i Østfold. I dag er det en kommuneøkonomi som gjør at de fleste kommuner her i fylket sliter med å gi eldre mennesker et verdig tilbud. Slik kan vi ikke ha det dere! I verdens rikeste land må vi gi et omsorgstilbud som setter mennesket i fokus! Eldreomsorgen må være FrPs hovedsak, for det er vi som har løsningen!

Siste året har jeg jobbet i Justiskomiteen. Jeg har fått innsyn i at norsk sikkerhet og beredskap ikke er landet verdig. Er det noe vi skal sørge for etter neste valg er det sikkerhet! Det er et lands viktigste oppgave. Sørge for innbyggerne sikkerhet. Til tross for moderne tids mest knusende rapport velger Stoltenberg å fortsette. Han har sviktet en gang når det gjelder sikkerhet. Da er det på tide å bytte han ut. Vi kan ikke ta sjansen på han en gang til. Vi skal ikke sove på vakt slik Stoltenberg gjør!

Gode FrPere. Jeg har vært aktiv i 23 år. Men tyvstartet allerede for 27 år siden i valget 1985. Da hjalp jeg min mor med å dele ut Fremskritt. Jeg er stolt i dag av at vi er tre generasjoner aktive FrPere i min familie. Det er det ikke mange som kan skryte av!

Har vært med dette partiet opp og ned. Det har vært en eventyrlig reise. Stor takk til dere for at jeg har fått tatt denne reisen. Dere har satset på meg før, og jeg ber om deres tillit igjen. Jeg tror jeg har noen kvaliteter som dere setter pris på. Jeg er tilgjengelig. Jeg svarer på henvendelser. Jeg følger opp saker dere er opptatt av. Jeg er rundt i fylket på besøk. Jeg har god kontakt med velgerne. Og jeg er rett og slett glad i folk. Folk flest! Jeg ser på meg som et ombud, og med meg på Stortinget vet dere at dere får et ombud som stiller opp!

Neste år feirer FrP 40 år. Neste år feirer jeg også 40 år! Da håper jeg FrP kan feire seg selv som regjeringsparti. Og jeg vil veldig gjerne feire sammen med dere!

La meg avslutte med mitt slagord fra valget i 2003. Da gjorde jeg et godt valg sammen med dere, og håper at dette nok en gang bringer meg hell og lykke:
Bruk vett og forstand – stem på Ulfemann! Godt valg!

20121201-115140.jpg

Reklamer
Legg igjen en kommentar

4 kommentarer

 1. Bjørn Myrvold

   /  1. desember 2012

  For et par år siden jobber jeg sammen med støttergruppen for Capio Anoreksisenter i Fredrikstad, med formål å få til statlig støtte til senteret. Vi fikk da god hjelp av Høyre, og noe ble oppnådd, men ikke nok. Det hadde vært en fordel om også FrP kunne engasjere seg i denne saken.

  Svar
  • Hei! Da Høyre jobbet med saken var dette i tospann med FrP. Min kollega Giltun var sterkt engasjert i saken fra vår side. Jeg tar dette opp på mandag, og ser om det er ytterligere noe vi kan få gjort.

 2. Liv Leirstein

   /  1. desember 2012

  Gratulerer fra en stolt mor! Selv om mange vil mene at jeg er inhabil, sier jeg likevel at du var den beste til 1.plassen! Som mor vet jeg også hvor mye du har jobbet for partiet, alltid stått på!

  Svar
 3. Dag

   /  8. desember 2012

  Heia Ulfemann! c»,)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: