Reklamer

Handel uten grenser

Grensehandel når stadig nye høyder. Stadig flere handler i Sverige og flere har tenkt å handle mer der. Det betyr at flertallet av norske politikere synes det er greit at vi har flyttet ca 10.000 arbeidsplasser ut av landet og etablert disse arbeidsplassene i våre naboland, med hovedvekt i Sverige.

Høye avgifter på alkohol, tobakk og høy toll på landbruksvarer er det flertallet på Stortinget synes er fornuftig. Dessverre er det kun Fremskrittspartiet som foreslår å kutte denne type avgifter. Alle andre partier stemmer imot.

Konsekvensen av flertallets politikk er at vi flytter forbruk og arbeidsplasser ut av landet. Når skal man innse at det er på tide å legge om denne politikken? For i dag foregår handelen uten grenser. Om man liker det eller ikke.

20121209-220133.jpg

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Bli med 135 andre følgere

  • Følg meg på Facebook

  • Arkiv

  • Reklamer
%d bloggere like this: