Reklamer

Innvandringsstopp er nødvendig

I Oslo-skolen er det nå over 40 prosent minoritetsspråklige elever. Dette gir enorme utfordringer med tanke på integreringen.

Jeg er heldig. Har mange venner og bekjente som kommer fra en annen kultur og andre land. Mange har bosatt seg i Norge fordi de ønsker å lykkes. De står på og bidrar – og respekterer Norges egenart samtidig som de ønsker å ivareta sin egen kultur.

Utfordringen er ikke innvandring. Utfordringen er integrering.

Når vi ser andelen minoritetsspråklige elever i Oslo så bør det gir god grunn til bekymring. Innvandringen til vår hovedstad har vært så massiv at politiske mål om integrering neppe lar seg realisere. Når minoriteten blir majoritet så kan man vel ikke integrere majoriteten?

Norge må ta innover seg at vi nå i fremtiden vil ha enorme utfordringer. Derfor trenger vi å redusere andelen som innvandrer til landet. For at vi skal kunne gi et best mulig tilbud til de som allerede er her, og som ønsker å få muligheten til å lykkes.

Kun FrP har fremmet forslag som vil redusere asylstrømmen til Norge. Kun FrP har tatt til ordet for at Oslo ikke kan ta en så stor del av jobben med integrering.

Innvandring- og integrering må bli sentrale temaer på den politiske agendaen i årene fremover. For hvis utviklingen går for langt i negativ retning vil vi aldri kunne reversere den. Nå må de andre partiene komme på banen og si hva man har av forslag til løsning. Dessverre er de andre partiene stort sett enig om alle elementer av dagens innvandring- og integreringspolitikk. Det er kun FrP som har fremmet alternative forslag.

20130115-190549.jpg

Reklamer
Legg igjen en kommentar

2 kommentarer

 1. Jeg er helt enig med deg Ulf Lerstein. men jeg forundrer meg på hvorfor de andre ikke ser denne utviklingen, har de skylapper? Er det bare omoggjøre å fylle landet, uten mål og mening? kan man ikke ta en pause, til man får se hvem som skal vere, og hvem som skal retuneres? Det er dette som gjør, at vi får desse»Asylbarna» de vinner ikke å behandle søknadene. jeg tror det blir snart et Opprør.

  Svar
 2. Dag Harald Pettersen

   /  16. januar 2013

  Det er som sinillisme ig tomhet uten grensesetting. Det har bredt seg til Østfold-byene, ikke minst, hvor etnisk norske flytter ut av bysentrum grunnet massiv innvandring på deres skoler. Det er godt at Fremskrittspartiet har grensesetting vedrørende dette som det eneste partiet på Stortinget.. De andre politiske partiene på Stortinget har en falsk toleranse fra A til Å kontra FrP I disse sakene. Dette temaet er en del av dette med at vår velferd og vårt demokrati blir lagt ut på salg av våre egne politikere og stortingsrepresentanter hvor Norge avkristnes samtidig som landet vårt islamiseres mer og mer. En rekke eksempler den siste tiden viser at vår kristne kulturarv skal ofres.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: