Reklamer

Skremselspropaganda fra Ja-mannen Hansen

Østfold APs Svein Roald Hansen hyller i et innlegg Schengen og kritiserer Østfold FrP for å ville reforhandle avtalen. Her følger mitt svar:

Aps Svein Roald Hansen påstår i avisen at Østfold FrP ønsker å gjeninnføre passkontrollen slik at vi nordmenn skal vise pass når vi skal til Sverige. Nei, vi ønsker ikke at lovlydige nordmenn skal vise pass når vi skal til Sverige. Men vi ønsker en strengere kontroll med de som kommer inn her i landet.

Det er nemlig slik at det ikke er noe stort problem med ulovlige innvandrere som tar seg inn i Sverige fra Norge. Da hadde nok Sverige foreslått tiltak. Men det er et betydelig problem at mange ulovlige innvandrere og stort antall asylsøkere tar seg til Norge. Via bil, båt og fly.

Derfor ønsker Østfold FrP at Schengen-avtalen må reforhandles. Det må gis større muligheter gjennom avtalen til egne kontrolltiltak i eget land. Schengen innebærer at yttergrensene skulle styrkes, men at man innenfor landene som er med i Schengen kan reise fritt. Problemet nå er at enkelte land i Schengen ikke lenger har grensekontroll.

NRK har prisverdig laget reportasjer fra grensen Tyrkia og Hellas. Hellas har tilnærmet lik ingen kontroll. NRK har avdekket at det kommer et stort antall asylsøkere og ulovlige innvandrere fra bl.a. Afghanistan og Somalia – via Tyrkia og deretter inn i Hellas. Videre kan disse da reise fritt til Norge. Slik ønsker ikke Østfold FrP at vi skal ha det.

I innlegget fra Hansen nevner han ikke med ett ord dette problemet. Det betyr vel at AP ikke synes det er problematisk at politiet i dag anslår at vi har opp til 20.000 ulovlige innvandrere som bor i Norge, og at norske myndigheter varsler rekord i antall asylsøkere til Norge i år. I fjor kom ca 10.000. Østfold FrP mener dette er problematisk, og vi ønsker ikke å sitte stille og se på denne utviklingen. Men det gjør altså AP. Ikke ett tiltak kommer fra den kanten.

Hansen har tidligere vært leder av Europabevegelsen, og synes det er flott med all styringen av Norge fra Brussel. FrP synes folkeavstemningene hvor folket har sagt nei til norsk medlemskap i EU skal respekteres. Derfor bør vi ikke automatisk godta alt som kommer av såkalte «gode» ideer fra EU. Det at norsk kontantstøtte og barnetrygd utbetales i millionbeløp til EU-borgere synes ikke FrP er greit. Derfor må vi også se på endringer i EØS-avtalen slik at norsk velferd er forbeholdt norske statsborgere og de som betaler skatt til Norge.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

8 kommentarer

 1. Jan

   /  31. januar 2013

  Atter en gang viser Ap at de har den totale forakt for virkeligheten.

  Svar
 2. Jan-Arvid Lagesen.

   /  31. januar 2013

  Det var en sang engang som hadde en linje»En klaff som har dötti ned», er det en mulighet????

  Svar
 3. Bjarne Gudmund Tangen

   /  31. januar 2013

  Med tanke på den sinnssyke innvandringen til Sverige bør vi innføre visumkontroll mot Sverige også. Når den svenske staten ikke klarer å brødfø disse lenger vil de komme til Norge. De eneste landene vi ikke trenger visumkontroll mot er Færøyene og Island.

  Svar
 4. Dag Harald Pettersen

   /  31. januar 2013

  Godt svar fra deg, Ulf ! Arbeiderpartet og Høyre sluker alt og dilter etter det meste vedr Schengen, EØS og EU. Fremskrittspartiet fremstår som alternativet fremfor noen andre innflytelsesrike politiske partier som : KrF, SV og Senterpartiet. De 2 sistnevnte partier for jo ikke lov Ap å ha meninger om EØS, til tross for at begge partiene ønsker å ha med sin EØS – motstand til høstens Stortingsvalg. Så det er virkelig duket for Leirsten, Wiborg med flere for Østfold FrP frem mot Stortinget til høste.. Så bra !

  Svar
 5. Liv Leirstein

   /  31. januar 2013

  Veldig, veldig, veldig bra! mams

  Svar
 6. Gunnar Celius

   /  1. februar 2013

  Østfold og Svinesund. Selveste perleporten for illegale innvandrere til Norge.

  Svar
 7. DamnSwedes

   /  14. februar 2017

  KLarer ikke lenger noe annet enn å le av svenskene. Aldri før har et helt folk stått stille og latt seg bli overkjørt på den måten. Svenskene er først. For eksempel, her er en artikkel, skrevet av en svenske som sier klart ifra; nå er det nok. Nå er det nok, 5 år etter at de burde ha reagert. Først da får svenskene nok 🙂 Men det verste er at denne svensken skriver en lang artikkel om problemet med kriminelle i Sverige, men hun bruker ikke ordene flyktning eller innvandrer èn eneste gang. Hun ignorerer årsaken til problemene totalt. Ikke ett ord om hvorfor det er slik, bare «nå er det nok». Jævla svensker…. lol jeg må le, man må enten banke de opp eller le av de slik de oppfører seg nå om dagen. Det er som om hele Sverige er fullstendig lammet, ingen tør å si eller gjøre noe. Jeg snakker med en svenske om utlendinger og jeg sa som jeg bestandig sier; de jævla svina kommer til å ødelegge hele Skandinavia. Og den jævla svensken fikk store øyne og sa at slikt måtte jeg da ikke si, det er rasistiskt og stygt. Jeg ba han dra hue ut av ræva, vær stolt av Sverige, vær stolt av landet ditt og forsvar det. Men svenskene klarer ikke, å si høyt at du er en stolt svenske er rasistiskt i Sverige. Gud vet hvorfor. Jeg fortalte han at jeg er stolt av Norge, jeg er en stolt normann og nåde den som prøver å kødde med landet mitt. Den jævla svensken ruslet vekk med halen mellom beina, som den feige tosken han er. Stakkars svenske barn sier jeg, de arver en søppeldynge full av ville hunder. Bare fordi foreldrene deres er for dumme til å ta vare på seg selv og sitt. Trist.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: