Reklamer

Har islamkritikere kommet farlig nær sannheten om islamismen?

Den kjente islamkritikeren Lars Hedegaard ble tirsdag formiddag forsøkt drept foran sitt hjem på Frederiksberg i København. Dette er ikke første gang noe slikt avskyelig skjer. Ei heller siste gang. Ekstreme islamister blir stadig mer synlig og mer aggressive.

Den nederlandske islamkritiske regissøren Theo van Gogh ble drept av en muslimsk ekstremist i 2005. Etter det har det vært flere drapsforsøk mot mennesker som er kritisk til islam. Dette må vi alle ta sterk avstand fra!

For her i vesten har vi ytringsfrihet. Vi dreper ikke den vi er uenig med. Vi argumenterer imot. Hvis vi har argumenter. Desperasjonen som enkelte islamister viser ved å utføre vold viser vel egentlig at de ikke lenger har noen argumenter i mot. Kanskje islamkritikerne har kommet farlig nær sannheten om hva islamistene egentlig ønsker?

Vi får håpe at vi fremover opplever færre eller ingen drapsforsøk på de som benytter sin rett til å kunne ytre seg mot islam. Dessverre er det trolig bare ønsketenkning.

20130205-154225.jpg

Reklamer
Legg igjen en kommentar

1 kommentar

 1. Reidun Bugge

   /  5. februar 2013

  Det er sørgelig men sant: disse folka er direkte farlige. De er ikke engang interessert i å føre en skikkelig dialog/samtale. De gidder ikke, eller føler det helt bortkastet, å høre på motargumenter. De besitter sin egen sannhet i en verden av hat og løgn: Å angripe motstandere med vold og drap er fullt ut legalt og heroisk, InshAllah. Alle vi andre er vantroende og har derfor ikke noen rettigheter å påberope oss, så hvorfor høre på det vi har å si? I Midt-Østen Israel sier de sin oppgave rett ut: «Først skal vi ta jødene, så de kristne». Vestlige, deriblant norske (velmenende?) politikere og ledere er generelt fremdeles blåøyde og naive. De tror fremdeles på løsninger med forhandlinger, samtaler, diplomati, forståelse, ettergivenhet og hva vi nå kaller alt sammen.
  Vi kommer til å merke trusselbildet og terror adskillig tettere innpå oss her i Norge etterhvert og den ekstreme islamismen MÅ snart tas på alvor. Fort kan det bli for sent.
  Jeg er selv blitt truet på livet flere ganger og mistet forholdet til arabere jeg trodde var venner, fordi jeg hevder MIFF-synspunkter.
  Samtidig må jeg få legge til at det finnes millioner av flotte arabere som lever i stor frykt og blir truet av «sine egne» ledere. Dette gjelder også for en rekke arabere her i vårt land.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: