Reklamer

De rødgrønne slutter aldri å overraske…

Stortinget behandlet i dag et forslag fra Per Sandberg og FrP om skjerpet aktsomhetskrav for hundeeiere i nærheten av førerhunder i tjeneste. Dette er en sak Blindeforbundet har vært opptatt av.

Justiskomiteen har behandlet saken. Og alle partier er enig i at dette er viktig. Utrolig nok klarer allikevel det rød-grønne flertallet å stemme ned forslaget. Er dette noe man gjør bare fordi at det er FrP som fremmer forslaget? Per Sandberg avsluttet da også sitt innlegg i dagens debatt med å si unnskyld til Blindeforbundet med begrunnelsen at hadde det vært et annet parti som fremmet forslaget hadde det blitt vedtatt. Trolig har han rett.

Det er utrolig at de rød-grønne kan stemme imot det de er for. Et forslag som ikke koster penger. Men som ville gitt mer oppmerksomhet rundt problematikken og kunne imøtekommet en viktig sak for Blindeforbundet og alle som er avhengig av førerhund.

Men de rødgrønne slutter aldri å overraske. Dessverre ikke positivt.

20130207-104726.jpg

Reklamer
Legg igjen en kommentar

3 kommentarer

 1. Gunnar Celius

   /  7. februar 2013

  Ikke overrasket jeg heller. Nå er det bare å vente til Sandbergs forslag går i glemmeboken, slik at de rødgrønne kan kopiere det og flagge det som sin sak i Stortinget. Det er jo dette regjeringen flyter på, nemlig å adoptere andre partiers forslag, og spesielt FrP’s! Stoltenberg burde snart få en statue av Carl I. Hagen i full skala på sitt kontor.

  Svar
 2. Bare en liten tanke over kaffekoppen… Hva om vi tar alle forslag som ligger i FRP skuffen, bytter logo på dem til «RødGrønt» og sniker det over i inn boksen til regjeringspartiene …Hurra for de (rødgrønne)FRP. Kanskje vi fikk litt fart i sakene, reduserer kanskje gjennomføring av forslag med 3-8år??
  Bare en tanke..

  Svar
 3. Kjent AP-ideologi; Massene, dvs. minst 100tusen må rammes skal de reagere, som f.eks massevaksine mot svineinfluensan. Sosialisme er nå engang det motsatte av individualisme der 1 overfallsvoldtekt og asylvoldtekt med politisk medskyld i opphold og pass på feil grunnlag, er 1 for mye og burde føre til lukkede mottak umiddelbart. Ellers må vi ha 100tusen i sykehuskø, sykehjemsplasskø, bilkø, boligkø etc. skal de reagere.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: