Reklamer

En spesiell start på arbeidsdagen…

Det er ikke hver dag man blir møtt med politi som har skarpladde maskingevær når man skal på jobb. Heldigvis. I dag var allikevel en slik dag. Når man har sin arbeidsplass på Stortinget har man etterhvert blitt vant til at det er mye sikkerhet i og rundt bygningen. Allikevel er det ikke mulig å bli vant til et stort oppbud av bevæpnet politi.

Det er flott at politiet tar trusler og tips alvorlig. Jeg er oppriktig stolt av den jobben politiet gjør. Det at politi og Stortingets sikkerhetstjeneste tar sikkerheten til landets nasjonalforsamling på alvor er meget bra.

Det som sviktet denne gangen var informasjonen. Det at vi som representanter i landets nasjonalforsamling må lese nyhetene på nett for å vite at det er fremsatt bombetrussel mot Stortinget er en smule spesielt. Det burde være rutiner slik at vi ble varslet via sms eller tilsvarende når slikt skjer. For her i landet vet vi dessverre alt for godt hva som kan skje når rutinene svikter når vi trenger det som mest. Jeg trodde at mye hadde blitt bedre etter 22. juli 2011. Dessverre viser dagens manglende informasjon at vi fortsatt har en lang vei å gå.

Uansett, en stor takk til politiet og våre sikkerhetsfolk på Stortinget som gjør en flott jobb, og passer på at landets øverste folkevalgte forsamling kan gjøre jobben innbyggerne har bedt oss om å gjøre.

20130213-120142.jpg

Reklamer
Legg igjen en kommentar

1 kommentar

 1. Jan

   /  13. februar 2013

  Nå vi i almuen ser hvor dårlig stelt sikkerheten til dere som sitter på stortinget, lurer vi på hvordan det ligger an med vår sikkerhet.

  Det er et tema som diskuteres i div. fora på nettet idag.

  Samtlige å tinget bør lese denne:

  «När tilliten förstörs»
  http://avpixlat.info/2012/12/29/nar-tilliten-forstors/#more-42387

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 136 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: