Reklamer

Kanskje tenke på sine egne feil STOLTenberg?

Landsmøtet i Ap er i gang og møtet startet med at sjefen selv, STOLTenberg, holdt sin partiledertale. Han er en god taler. Selv om jeg ikke synes han tok helt av i dag så er det allikevel innholdet man skal lytte til. Jeg hørte at han advarte mot høyrepartiene. For med en regjering som er til «høyre for Høyre» så skal velgerne skremmes til å stemme på Ap.

Det var ikke måte på hva mitt eget parti FrP, og Høyre skal rasere av velferdssamfunnet. Skulle nesten tro at vi som er blå i politisk mening virkelig hater innbyggerne. Slik er det selvfølgelig ikke. Samtidig som STOLTenberg advarer så kom jeg til å lese forsiden av VG. «Dødssyk Mikkel (13) kjemper mot NAV».

Saken er som følger: Mikkel har vært alvorlig syk siden han ble født for snart fjorten år siden. En genfeil ga ham leversvikt, og han har allerede vært gjennom to transplantasjoner. Nå er leveren i ferd med å svikte igjen. Når det skjer, er ikke Mikkel lenger blant oss. I mellomtiden blir han pleiet hjemme hos foreldrene, omgitt av kjærlighet. De to siste årene har foreldrene fått pleiepenger fra NAV for den tiden de ikke jobber. Nå har NAV avvist søknaden om fortsatt pleiepenger. Årsak: Mikkel går på spesialskole drøyt fem timer hver dag.

Snakk om et kaldt samfunn. Og dette skjer altså mens Ap styrer og har styrt de siste 8 årene. Kanskje på tide for statsministeren å tenke på sine egne feil? Alt som Ap ikke har fått til? Alle de som hver eneste dag opplever et velferdssamfunn som ikke er der for dem når man trenger det.

STOLTenberg må gjerne fleipe med de blåblå og andre politiske farger. Men han kommer ikke unna hva han selv har ansvaret for. Han har ansvaret i dag. Også for Mikkel og familiens situasjon.

20130418-230301.jpg

Reklamer
Forrige innlegg
Legg igjen en kommentar

1 kommentar

 1. Jeg er så lei av å høre den kjeltringen snakke om «velferd». Folket er rundstjålet av skatter og avgifter, for de lavtlønte er det knapt til smør på skiva igjen. Det har aldri vært så høy kjøpekraft blant befolkningen sier han, men han unnlater å nevne at den norske befolkningen aldri i manns minne har vært mer gjeldstynget, der de bor i boliger og betaler seg til fant med renter med løpetid på 40 år. Livslange gjeldsslaver.
  Et fattig folk blir handlingslammet, da kan han og hans herremenner holde befolkningen ned videre (tror han). Han var lei av å høre svartmalingen av landet sa han. Kanskje han da bør begynne å endre politikken så han slipper å bli folkets fiende. Han har glemt hvem han er ansatt av, han har glemt at det ikke er hans egne penger han disponerer. Det har vært nok indirekte drap utført av denne regjeringen med makten som ligger i å styre pengesekken til befolkningen. Det er på høy tid å levere tilbake stor del av tjuvgodset han har stjålet fra befolkningen. Kong Olav ble spurt en gang om hvorfor han ikke brukte livvakt. Han svarte at han ikke trengte det, for han hadde 4 mill. livvakter (han mente folket). Denne regjeringens statsminister har vel snart 4 mill. fiender, slik han herjer med befolkningen og hindrer folk selve livet. Nekter kreftpasienter livsforlengende medisiner, mens han selv reiser med privatfly for flere titalls millioner gjennom året. Han reiser med redningsselskapets helikopter for å la seg avbilde som spreking på en fjelltopp i Nord, mens politi og forsvar krangler om bruken. Vil man ha dokumentasjoner for mine kraftige påstander så er det bare å søke opp bloggen min hvor svindelen og bedraget ligger på rekke og rad flere år tilbake.
  Slik han svindler og herjer med befolkningen, så må han sannelig tåle å se speilbildet av samfunnet han med sine likesinnede i AP har skapt! Han har så absolutt ingen ting å være stolt av!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: