Reklamer

På seg selv kjenner man andre

LO skal snart ha sin kongress. Der skal det diskuteres politikk. Velge ledelse. Og vedta hvor mange millioner LO skal gi til de rød-grønne partiene.

Det fikk meg til å tenke på at den avtroppende lederen Roar Flåthen skal holde sin siste tale som LO-leder. Han kommer sikkert til å hamre løs mot skatte- og avgiftskutt. Hamre løs mot arbeidsgivere. Hamre løs mot FrP og Høyre. Hamre løs mot rikfolk. Og hylle Stoltenberg.

Greit nok. Vi lever i et demokrati. Men da er det også greit å huske at av og til kaster man kanskje sten i glasshus? For LO-lederen har ikke noe gjennomsnittlig arbeidstagerlønn. Roar Flåthen tjener ca 2 millioner i året. Da er det greit å sloss mot skatte- og avgiftskutt til folk flest. For selv har han penger nok.
Da er det greit å sloss mot arbeidsgivere som skaper arbeidsplasser. For selv har han sikret seg økonomisk.
Da er det greit å sloss mot FrP og H. For selv er det AP som har gitt han en rekke styreverv.
Men at han sloss mot rikfolk blir litt underlig. For han er det selv.
Og Stoltenberg kommer til å hylle Flåthen.

20130424-102956.jpg

Reklamer
Legg igjen en kommentar

7 kommentarer

 1. Arild M. Johansen

   /  24. april 2013

  Det er langt mellom liv og lære, er det noe som heter. I mine ører lyder budskapet fra LO-lederen hyklersk, han må ha store problemer med å sette seg inn i situasjonen til de han representerer, og hvordan kan LO-medlemmene ha tillit til en person som har skodd seg på deres medlemskontingent i mange år, og har millioninntekt. Dette minner om den rike mann og Lasarus.

  Svar
 2. Man kan si mye om hvordan LO drives,før i tiden å nå.I den tid jeg var medlem i LO så fikk man beskjed om at uten å ha en organisasjon i ryggen,så betø du ingenting og hjelp fikk du aldri.Egentlig så fikk du masse løgner servert,men man var uerfaren i arbeidslivet og trodde på det du ble fortalt.Men så begynner man å se litt mer på hvilke fordeler man har og man blir fort skuffet.I dag så ser man det man begynte å fundere over at LO i seg selv har utspilt sin rolle,for å være der for arbeiderne i landet.Hvem da skrev du,arbeidere,hvor er de??
  I tillegg så har LO «spandert» medlemmenes penger til sosialistene i en årrekke,men nå viser det seg og at LO er like korrupt som sin sterkeste medhjelper,AP.Det ble skrevet i en kommentar på at LO graver enda dypere for å gi AP enda mer penger i valgkampen,at LO bruker medlemmenes kontingentpenger til støtte til AP,og jeg er nok ikke alene om å tro at medlemmene har blitt spurt om dette kan gjøres.Derfor kan man si at norges største organisasjon svindler folks penger for å la det største bløffmakerpartiet vinne en valgkamp.Kanskje på tide at LO-medlemmene fikk beskjed om å melde seg ut av LO å gi Flåten beskjed om anmeldelse om svindel hvis ikke Flåten fører pengene tilbake til medlemmenes kontoer.
  Det kjente ordtaket som her brukes: På seg selv kjenner man andre,kan bli et viktig budskap i denne valgkampen så vil det bli avgjørende.Men sosialistene vil aldri kunne gi nok for å vinne et valg,for uansett hvor mye disse prøver å skitne til motstanden,så taper de valget fordi folket velger noe annet,for er lei av alt korrupsjon,kameraderi,ansettelse av over 100 tusenn flere i offentlig sektor som bare skal tyne landet mest mulig,bistandskroner til korrupte ledere verden rundt,et helsevesen som ikke henger sammen,og den samme uttalelse fra regjeringen:Vi er den eneste regjering som har bevilget så utrolig mye penger til helse,tidenes løft til bilistene og tidenes løft til samferdsel.Helt fint Stoltenberg,men det skjer ingenting med bevilgningene,derfor taper AP valget med glans….

  Svar
 3. Atle Larsen

   /  24. april 2013

  I tillegg har jo Flåthen styreverv i Kongsberggruppen der han ble skyflet inn ved hjelp av Giske og der han skulle være statens mann i egenskap av fast møtende varamedlem og et honorar på 250 000, var det vel. Han har visst så langt møtt på to møter. Ellers hever han bare honoraret.

  Svar
 4. Kølla

   /  24. april 2013

  Både AP og LO har forlengst utspilt sine roller. Kun vrakpanten er igjen. Skrot denne søpla her, de er råtne, rustne og korrupte egoister.

  Svar
 5. Kan vi vente at avtroppende LO.leder sier noe om hvorfor han selv og APs leder hittil ikke har reagert på det faktum at Skatt øst, frarøver fattige land skatt som de rettsmessig har krav på iht gjeldende rett og at de avkorteer utenlandspensjonistenes opparbeidede pensjonsrettigheter med – mest sannynlig i samråd med ukulturen blant Finans-departementets embetsmenn, byråkrater og seniorlovrådgivere som premissleveandrer?

  Etter at 22-juli-kommisjonen ble det avslørt en ukultur innen Justissektoren som iht Martin Kolberg har vært TOTALT UTEN POLITISK STYRING. Kolberg lovet å rygge opp i denne beklagelige saken, men har dette skjedd??

  Men etter at NorAlliansen har avslørt at Skatt øst sin rettstridige lignings- og forskudds-praksis også skjuler en UKULTUR innen Skatte- og Skatteetaten som er langt mer alvorlig en den kuluturen som er avslørt innen Justis sektoren, er vel tiden overmoden for at noen reagerer? Eller hva tror du?

  Mvh
  Jakup Skamsar
  Leder for NorAlliansen

  Svar
 6. Ivar Røvhaug

   /  26. april 2013

  Du kan ikke vente at LO skal støtte politiske krefter som aktivt motarbeider dens medlemmer. Fremskrittspartiet har selv valgt å plassere seg langt til høyre i norsk politikk, og må ta konsekvensen av det.

  Frp har gjort fagbevegelsen til sin fiende. Det har sin pris.

  Svar
 7. Roar Flåthen (som tjener ca 2 millioner i året) gjør vel bare det som Kristin Halvorsen uttalte og lovet som Finansminister; nemlig å hjelpe de fattige i Norge som «noen» kaller «Verdens beste land innen ditt og datt»? Både Flåthen, Halvorsen og andre millionærer som Roar og Kristin har støttet i Norge, er jo relativt «fattige» i forhold til milliardærene i USA – som vel er den viktigste samarbeidspartneren for den rødgrønne regjeringen med SV i spissen?

  Kristin & Co kan vll heller ikke fraskrives ansvaret for at griskhetskulturen fra private halvstatlige konsern og hennes nærmese familie, er innført i Finansdepartementet og regjeringen?

  LO leder Flåthen og tidligere Finansminiser kan vel også tillegges æren for at Norge synes å lykkes med en ny kunnskapsbasert eksportartikkel;: nemlig den norske griskhetskulturen.

  «Å fjerne fattigdommen i Norge kan gjøres med en pennestrøk og handler kun om vilje og moral» sa Kristin Halvorsen til Kjell Magne Bondevik i en moraliserende uttalelse til presten og daværende statsminister.

  Men det er et beklagelig faktum at etter fire år som Finansminister og med de beste forutsetninger for å kunne gjøre noe med fattigdommen i Norge – ikke minst pga sine gode forbindelser med LO leder Flåthen, ble «resultatet» 22.000 flere fattige enn da hun startet som Finansminister.

  Undertegnede har «ørten» ganger foreslått at handicapbegrepet skal omdefineres til også å gjelde «over snippen». Da vil vi nok få flere uførepensjoniser fra Regjeringen, offentlig forvaltning og fra LO. Men vil det være en ulykke som landet om Kristin og Roar søkte om og ventet på å få innvilget uførepensjon etter «ørten» med saksbehandling fra NAG som nok kommer inn under «Verdens beste innen ditt og datt i Norge» ?

  Da ville vi kansje få økt forståelse for at det er særdeles urimelig, urettferdig og rettstridig å avkorte pensjonen til over 1 million uføre og alderspensjonister med milliarder i Norge og utlandet og at fattige land og – pensjonister blir frarøvet ca 500 millioner hvert år av Skatteetaten og ukulturen blant Finansdepartmentets embetsverk og byråkrater (med Finansministeren i spissen) som premissleverandør for Skatt øst. Er det ikke utrolig?

  For å si det på VEST-Norsk: EG BERRE SPYR!!

  Mvh
  jakupskamsar@gmail.com
  Skypename: jakup_skamsar
  Mobil: 00357 99990358

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: