Reklamer

Takk til private ildsjeler!

I går hadde jeg gleden av å delta på jubileumsfest for Parkteateret AS i Moss. Først en flott forestilling på selve Parkteateret, deretter hyggelig lag, taler og mat på Tivoli.

Det er ti år siden ildsjelene bak firmaet startet driften. På disse ti årene har 300.000 mennesker deltatt på de forskjellige showene, revyene, konsertene og forestillingene. På de tre scenene som de har til rådighet. Parkteateret AS har blitt en levende kulturinstitusjon, som betyr mye for den regionen jeg bor i.

Dette viser hva flinke og kreative personer kan få til. Jeg mener det er viktig at det er nettopp slike ildsjeler som skal få utfolde seg og styre kulturlivet. Kulturen skal ikke være politisk styrt. Samtidig må det offentlige bidra med økonomiske midler, samtidig som det private sponsormarkedet stiller opp. Men det viktigste er at det private initiativ får «herje» og at kundene stiller opp og kjøper billetter. Vi trenger et fritt og uavhengig kulturliv.

Derfor var det også Moss FrP som for over ti år siden fremmet forslaget om at Parkteateret AS skulle få drive byens kulturscene og som også fremmet forslaget om å subsidiere leie for amatører og barn/unge. For dette er et godt eksempel på hvordan jeg og mitt parti ser for oss kulturpolitikken. Et godt samarbeid mellom privat og offentlige, og hvor det private initiativ får utfolde seg.

Jeg vil benytte anledningen til å gratulere Parkteateret AS med de ti første år og lykke til videre!

20130519-223757.jpg

Reklamer
Neste innlegg
Legg igjen en kommentar

1 kommentar

 1. Jakup Skamsar

   /  20. mai 2013

  Undertegnede regner ikke med å få noen protester, når jeg også på vegne av NorAlliansen og pensjonistene benytter anledningen til å gratulere Parkteateret AS med de ti første år og lykke til videre!

  Etter undertegnedes mening, vil alle tjene på at slike ildsjeler støttes – ikke bare innen kulturlivet, men også innen alt frivillig arbeide – over hele landet og i utlandet der nordmenn har slått seg ned.

  Det er sikkert flere enn undertegnede som lurer på om ikke verdien/kapitalen som ligger ”over snippen ” på ildsjelene, er støtte enn verdien/kapitalen av OPERAN ? I såfall er dette et såkalt 10.000 kroners spørsmål: – Hvor mye penger yter staten til å ”drifte” OPERAN sammenligning med støtten til ”ILDSJELENE”?

  NorAlliansens WebMaster får også en kopi med spørmål om vi kanskje skulle opprette et nytt emne på vår hjemmeside – forslagsvis med en av tittelen: – RETT eller GALT, – SANT eller USANT – HUMOR eller ALVOR

  Hvis WebMaster, som har ubegrenset fullmakt til å avgjøre websidens innhold, tar forslaget til følge,

  Og dersom det evt. skulle vise seg å bidra til å gjøre websiden mer attraktiv og/eller at vi får flere medlemmer, vil vi også overveie å tipse andre Senior- og pensjonistorganisasjoner om å gjøe det samme.

  NB. Det forutsettes at ikke alle brevene fra Skatteetaten havner på ovennevnte grupper som er understreket:

  Mvh jakup.skamsar@noralliansen.org http://www.noralliansen.org

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: