Reklamer

Behov for lukkede asylmottak

Nyhetene kan i dag gi et innblikk i situasjonen ved ett av asylmottakene her i landet. Og for noen dager siden var det fokus på hvordan situasjonen er ved de andre mottakene. Truende atferd, trusler mot ansatte og kriminalitet på Restad asylmottak over lengre tid ført til at politiet i Oslo onsdag gikk til aksjon. 25 personer ble pågrepet og 10 ble bortvist fra mottaket. I følge politiet er det snakk om en gruppe vestafrikanere som politiet kjenner godt, som selger cannabis og kokain og er her i dekke av å søke asyl.

Jeg har gjentatte ganger argumentert for at asylmottakene her i landet må lukkes. Dette for å ivareta sikkerheten til de ansatte. For at asylsøkere ikke skal stikke av og gå «under jorden» (politiet anslår at vi har 15.000 personer her i landet myndighetene ikke kjenner identiteten til). For at asylmottakene ikke skal bli base for kriminell virksomhet. Hvor mange flere ganger skal vi høre om slikt nyhetene i dag kunne melde før de andre partiene støtter FrPs forslag om lukkede mottak. I dag er FrP alene om dette standpunktet.

20130628-200326.jpg

Reklamer
Legg igjen en kommentar

1 kommentar

 1. Liv Leirstein

   /  29. juni 2013

  Veldig bra! Hørte politimannen sa i går at de hadde for få lukkede plasser hvor de kunne ha dem til saken var avklart.

  Vennlig hilsen Liv Leirstein Sendt fra min iPad

  Den 28. juni 2013 kl. 20:03 skrev Ulf Leirsteins Blogg :

  > >

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: