Reklamer

Handlekraft nå – id-løse kriminelle utlendinger skal ikke gå fritt

Når jeg leste nyhetene på nettet i dag tidlig trodde jeg knapt det jeg leste. Hver eneste dag i sommer har Oslo-politiet løslatt kriminelle, utenlandske statsborgere som ikke har bosted eller arbeid i Norge. Politiet vet heller ikke hvem de er.

Dette skjer altså i Norge. To år etter vi dessverre fikk oppleve en terrorhandling i Norge. Og hvor dagens regjering lovte at nå skulle det bli tryggere og sikrere. Allikevel slippes altså kriminelle utlendinger fri. Uten at man kjenner identiteten. Hva disse er kapable til kan man jo bare spekulere i. Men det er ihvertfall ikke å trygge landet at kriminelle id-løse utlendinger går rundt fritt her i landet.

I enkeltuker i sommer har over 40 prosent av alle pågrepne i Oslo vært utenlandske statsborgere uten bosted eller arbeid i Norge, viser tall VG har fått tilgang til.

Erfarne polititjenestemenn opplyser til VG at situasjonen er ute av kontroll. De opplever at utenlandske statsborgere, som oppholder seg ulovlig i Norge, blir løslatt gang på gang til tross for at de blir oppført med stadig flere straffbare forhold i politiets registre.

Jeg er forferdet. Nå må vi få på plass nok varetektsplasser i norske fengsler. FrPs forslag om utbygging ble nedstemt rett før sommeren. Politiet må få ressurser til å følge opp, grensekontrollen må styrkes og lovverket må skjerpes i forhold til at de man ikke kjenner identiteten til og som begår kriminelle handlinger ikke kan gå fritt rundt. Handlekraft nå!

20130714-184311.jpg

Reklamer
Legg igjen en kommentar

2 kommentarer

 1. Hva slags kriminalitet er det disse du henviser til begår? Er det virkelig grunnlag for terrorfrykt slik du skriver? Blir de tatt for alvorlig kriminalitet? Kan du utdype litt?

  Svar
 2. Vi trenger strengere innvandringspolitikk NÅ. FULL id sjekk på grensen, ellers er det RETT UT. som i USA. lett og finne ut hvem som er «over tiden» via datasystemer også.

  Sorry. verdens rikeste land pr. innbygger har ikke råd!! Ah, norge i et nøtteskall ..

  Innvandrings stopp for å få integrert de som har kommet hit allerede er nok også lurt.
  Eneste unntak skal være offer for krig, tortur eller barn – som vi selvfølgelig skal ta oss av!!!! Leser noen ganger at barn skal bli sendt ut, mens en kar på 50 i slippers som yter 0 og koster oss flesk (!! gammel/syk/kreft etterhvert) skal få bli.. Latterlig! 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: