Reklamer

Utenlandske kriminelle skal ut

Hver tredje innsatt i norske fengsler er utenlandske statsborgere. Av noe under 4000 plasser man har i fengslene er altså en tredjedel «okkupert» av utlendinger. Mitt spørsmål blir da: hva i alle dager gjør alle disse i norske fengsler, hvorfor soner de ikke i sitt hjemland?

Her har regjeringen feilet. Justisministeren har reist rundt og gitt bort norske skattepenger til andre land for at de skal ta imot sine kriminelle. Pengene har de tatt imot. Sine egne kriminelle statsborgere har de fortsatt i Norge. Ganske lukrativt spør du meg. Men ikke lukrativt for norske skattebetalere.

Regjeringen sier at de nå skal innkalle til et møte for å se hva som kan gjøres. Jeg oppfordrer regjeringen til å avlyse møtet. Ta heller frem de forslagene FrP har fremmet i Stortinget og som regjeringspartiene stemte ned rett før sommerferien.

FrP ønsker raskere retur av kriminelle utlendinger. Da må man bl.a. stramme inn de kriminelles adgang til å anke at de skal sone i hjemlandet. Det må kuttes ut at man gir dagpenger til utenlandske kriminelle. For noen er nemlig denne ytelsen det samme de hadde tjent ved å jobbe i hjemlandet. Så må det settes av egne plasser/fengsler til utenlandske kriminelle hvor de bl.a. skal ha redusert fritidstilbud og flere på hver celle. Når man på våre sykehjem kan ha dobbeltrom kan man også ha det i fengslene.

Men har jeg tiltro til at regjeringen følger oppfordringen og at det nå skjer noe? Nei. Situasjonen har vært slik i flere år. Og det blir bare verre. På tide med handlekraft og et sterkt FrP i regjering etter valget.

20130720-110635.jpg

Reklamer
Legg igjen en kommentar

4 kommentarer

 1. Nordie

   /  20. juli 2013

  Hadde alle utenlandske kriminelle som burde vært fengslet virkelig sittet i fengsel, så ville jo tallene sett enda verre ut. -Men vi har altså et system hvor kriminelle taues inn av politiet kun for registrering, for så å settes ut til kriminell aktivitet igjen. Ressurssløsing til det pinlige. Og en indirekte terror mot norske borgere som er offer for kriminaliteten. -Kan noen spørre forsikringsbransjen om hvor mye den totale forsikringspremien ville gått ned med om vi får bukt med besøkende kjeltringer?

  Svar
 2. Jørn

   /  22. juli 2013

  En av de viktigste grunnene til at de er i Norge er pga av EØS- og Schengen avtalene som Frp var med på å stemme igjennom i Stortinget og som Frp fortsatt stiller seg helhjertet bak.

  Svar
  • Hei Jørn! Heldigvis stiller ikke FrP seg helhjertet bak disse avtalene lenger. Anbefaler deg å lese vårt nye program på FrP.no

  • It’s about time sooemne wrote about this.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: