Reklamer

Beskyldningene når stadig nye høyder…

Det er mye jeg og FrP har blitt beskyldt for. Den nyeste beskyldningen kom i et leserbrev fra Svein Roald Hansen (Ap) hvor han hevder at FrP skal rane oljefondet.

FrP har aldri foreslått å drastisk redusere oljefondet. Men vi har foreslått at det er på tide å investere mer her i landet, fremfor at oljefondet kun skal investere i utenlandske selskaper. For det er faktisk slik. At det som Stortinget setter på oljefondet har det samme flertallet sagt ikke kan investeres i Norge. Så Norge investere i utenlandske firmaer, som konkurrerer mot norske firmaer. Snakk om å gjøre seg selv en bjørnetjeneste. Når vi ser hvor mange arbeidsplasser som legges ned i Norge skulle man tro at et parti som heter Abeiderpartiet ville vært bekymret. Men neida. Hansen er bekymret for at FrP skal investere for mye i Norge.

FrP ønsker en betydelig økt satsning på veier og jernbane. Vi mener det er en investering. Ikke en utgift. FrP ønsker en betydelig økt satsning på norsk næringsliv, gjennom å redusere skatter og avgifter. Vi mener det er en investering. Ikke en utgift. FrP ønsker en betydelig økt satsning på nytt sykehusutstyr, sykehjem og omsorg. Vi mener det er en investering. Ikke en utgift. FrP ønsker en betydelig økt satsning på skole og forskning. Vi mener det er en investering. Ikke en utgift.

Jeg lever godt med at jeg og Ap har ulikt syn på bruk av oljepenger. Jeg og FrP mener at det er fornuftig å investere mer for å forbedre landets infrastruktur og øke kompetanse og legge til rette for nye arbeidsplasser. Hansen og Ap er opptatt av at de som forvalter oljefondet skal fortsatt heve titalls millioner i lønn og investere i aksjer og eiendom i utlandet. Tydeligvis lenge siden Ap var et parti for vanlige arbeidere. Godt det snart er valg.

20130730-124144.jpg

Reklamer
Legg igjen en kommentar

1 kommentar

 1. » Men vi har foreslått at det er på tide å investere mer her i landet, fremfor at oljefondet kun skal investere i utenlandske selskaper. »

  Det vil også boligbygging for å få ned boligprisene være. Studentboliger og sykehjem inkludert naturligvis. Staten kan så leie ut eller selge boligene etter bygging. På lang sikt (etter 10 år) kan private ta over. Men i krisesituasjon som i dag bør staten investere i boliger for befolkningen. Veier er også viktig som investering men boliger er enda viktigere. Mer om dette på http://frihetspartiet.net som viser i grønn graf at hele innvandringen har vi kun for å øke boligprisene.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: