Reklamer

Få kontroll på grensene!

Regjeringen, med Arbeiderpartiet i spissen, har kapitulert totalt ovenfor EU. Regjeringen har frivillig godtatt flere EU-direktiv enn land som faktisk er EU-medlemmer. Norges forhold til EU er preget av underkastelse og en redsel for å provosere byråkratene i Brussel.

Resultatet ser vi nå. 34 prosent av innsatte i norske fengsler er utenlandske kriminelle, og i Oslo står i underkant 2000 rumenere for mer vinningskriminalitet enn 550 000 nordmenn. I tillegg godtar regjeringen at norske trygdeytelser eksporteres i en enorm skala. Dette er en situasjon som ikke kan fortsette, og Fremskrittspartiet mener det nå er på tide å sette ned foten.

FrP aksepterer ikke at Norge skal være Europas trygdekontor. Vi vil derfor knytte velferdsytelser til statsborgerskap, fjerne dagpengene for utenlandske kriminelle og opprette egne utlendingsfengsler med redusert standard. I tillegg må kriminelle utlendinger avvises allerede på grensen, og tollbetjentene må gis politimyndighet.

Fortsetter dagens tempo i trygdeeksport og import av kriminalitet, vil dette få dramatiske konsekvenser både for oljefondet og våre barnebarn. FrP vil ikke akseptere at EU benytter Norge som sin honningkrukke, og vil ta et oppgjør med de rødgrønnes paniske angst for å irritere byråkratene i Brussel.

Dersom EU ikke vil bøye seg for de norske kravene vil FrP kreve en umiddelbar reforhandling av både Schengen- og EØS-avtalen.

Reklamer
Neste innlegg
Legg igjen en kommentar

10 kommentarer

 1. Før EU bøyer seg for norske krav må vel Norge sette frem de kravene? Så vidt meg bekjent er ikke det gjort i hele tatt. Men får håpe det skjer med ny regjering. Liker linjen FrP nå har lagt seg på. Må ord bare komme til handling, når deres tid kommer.

  Svar
 2. arne

   /  8. august 2013

  Dette er det beste jeg har hørt, håper bare det blir handling og ikke bare prat

  Svar
 3. Anders

   /  8. august 2013

  FRP stemte for Schengen avtalen som er en direkte årsak til de tiggende sigøynerne.
  FRP stemmer for åpne grenser for så og kritisere at grensene er åpne for alle som kommer fra Schengen?
  Hvorfor ikke ha samme regler som for de utenfor schengen hvor man får tillatelse til å komme så lenge man kan dokumentere at man er selvhjulpne.
  Ellers lurer jeg på hvordan FRP kan kritisere kunstnere for å ta imot penger fra skattebetalerne når de gjør det samme selv. Det finnes ikke noe mer byråkratisk enn politikere i ordets rette forstand så hvordan dere kan kritisere byråkratene er meg en stor gåte.
  Ellers ønsker jeg deg en fin dag, mvh Anders

  Svar
  • Takk for kommentaren! Når vi ser at Schengen i dag ikke fungerer som forutsatt er det vel bra at et politisk parti kan komme med nye løsninger fremfor å la det gå prestisje i saken. Slik Schengen og EØS fungerer i dag hadde vi nok aldri gått inn på dagens avtaler. Og så er det lov å reforhandle. Dessverre godtar bare regjeringen alt som kommer fra Brussel.

 4. Asle Runar Borgersen

   /  8. august 2013

  Anders – Schengen har svært lite med sigøynerne å gjøre, siden både Romania og Bulgaria ikke er medlemmer av Schengen. Schengen betyr bare at du (dessverre) kan reise uten pass mellom medlemslandene. Det er EØS-avtalen som gjør at sigøynerne kommer hit og tigger, siden vi ikke kan nekte borgere av EU/EØS-land å komme til Norge. Men Schengen har blitt en tragedie, siden det ikke er noen som helst kontroll på hvem som kommer hit, så fort en person har satt sine bein i et Schengen-land så kan vedkommende fritt reise hvor han/hun vil.

  Svar
 5. Veldig bra, Ulf. Den norske dumsnillismen (naivitet) må det bli slutt på. Den norske selvråderetten er sterkt vannet ut.

  Svar
 6. Terje Johannessen

   /  8. august 2013

  Er det noen som kommer til å tømme den honningkrukka,så er det nettopp FRp.

  Svar
 7. Hm. Jeg har ikke noe behov for å rosemale situasjonen, men syns det er litt rart å anta at 2000 rumenere i felleskap er ansvarlige for de som begår vinningskriminalitet. Er vi som menn ansvarlige for de dustehuene som begår voldtekt?

  Svar
 8. johansen

   /  9. august 2013

  Dette er et viktig tema.

  UK, som er medlem i EU, er ikke med i passfrihetdelen i Schengen avtalen. Jeg mener vi bør legge oss på den «britiske linjen» og ha kontroll på hvem som kommer inn i landet vårt.
  Dersom prisen for å få kontroll på tilreisende kriminelle og andre opportunister er at Nordmenn også må vise pass på Svinesund så er jeg overbevist om at flertallet i dette landet vil applaudere det. Vi må jo ha med pass når vi skal ut og fly, så passfrihet gjelder egentlig ikke for oss.

  Det er utrolig at politikere skal vite om hver minste lille ting ting jeg foretar meg som lovlig skattebetalende borger, men fremmede skal kunne renne inn uten at vi har snev av kontroll.

  At FRP var for Schengen tror jeg han sammen med at man ønsket å være en del av politisamarbeidet. Dvs den samme delen som britene har valgt å være en del av. Men det ble aldri stemt over deler av avtalen, det var enten hele Schengen eller ikke.

  En annen ting. Til stortingsvalget denne høsten har regjeringen laget en borsyre på ti fremmedspråk om hva og hvordan man går frem,. Hvis du får lov til å stemme burde vel en av kravene være at du behersket en eller annen versjon av norsk?

  Svar
 9. Arild M

   /  16. august 2013

  Det er selvfølgelig lett å være etterpåklok, men jeg mener Frp’s ledelse så alt for lett på Schengenforhandlingene i 1996, og så ikke helt konsekvensen av et medlemskap. Frp’s landsmøte skulle den gang ha vedtatt å jobbe mot medlemskap. Noen i partiet var ivrige motstandere og argumenterte mot og advarte mot det som skjer i dag, men de nådde dessverre ikke frem. La oss derfor håpe at når Frp kommer i regjering jobber for å få oss ut av denne «tvangstrøya». og at vi stanser innvaderingen av kriminelle fra østeuropa og eksport av norske velferdsgoder.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: