Reklamer

APs fiksFAXeri

AP anført av Stoltenberg og Støre lover nå et investeringsløft for sykehusene. Har vel ikke sammenheng med at det er valgkamp?

Det er greit å love. Samtidig burde man da kanskje være ærlig og si at man må gjøre det fordi man ikke har klart å levere de siste 8 årene. For det at våre sykehus trenger et investeringsløft er noe alle har fått med seg. Hvis man har fulgt litt med i media de siste årene.

Det som gjør meg frustrert er at FrP har fremmet forslag om nettopp et slikt investeringsløft. Gang på gang. Og hver gang har Stoltenberg sagt at FrP er økonomisk uansvarlig. Og Støre og Ap har avvist behovet for slike bevilgninger, senest når Stortinget behandlet revidert budsjett i juni.

Når de nå i ren desperasjon, og håp om at det skal gå an å lure velgerne, kommer med tilsvarende løfter så lurer jeg på hva journalistene tenkte på pressekonferansen. Var det ingen av de som tenkte det kunne være lurt å spørre Ap-toppene hvorfor de har stemt imot tilsvarende forslag for kun noen måneder siden? Ingen av de som ville konfrontere Stoltenberg med hvorfor det alltid er økonomisk ansvarlig når han fremmer forslag om økt pengebruk, men ikke når FrP fremmer et tilsvarende forslag?

Våre sykehus trenger et investeringsløft. Også i nytt utstyr. I dag brukes fortsatt telefax på norske sykehus. Nå lover Støre at det skal bli slutt på det. Håper velgerne gjennomskuer APs fiksFAXeri.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

3 kommentarer

 1. Hei Ulf

  En liten «trykkleif» i nest siste avsnitt : FRP frem(mer) et tilsvarende – – –
  Forøvrig kan det jo etterlyses en annen valgkampbløff , som de bare svakt er konfrontert med : » Alle svømmebaseng i skolene skulle fylles med vann. Svømmeopplæring for alle skolebarn skulle redusere drukningsulykker blant unge mennesker » HVA ER STATUS ?

  L-J

  Svar
 2. Ann Tove Buklev

   /  15. august 2013

  *sukk* nok av gjentakende løgner fra AP nå. De har hatt 8 år på seg til å sette politikken sin ut i livet. Under AP, er det verre enn noen gang før, og kaoset er det verken evner eller vilje til å rydde opp i. Regjeringsskifte takk!

  Svar
 3. Jakup Skamsar

   /  15. august 2013

  TIL CC: NAGs Weg

  === Her er mitt forslag til kommentarer:==

  Du skriver til slutt: ”Våre sykehus trenger et investeringsløft. Også i nytt utstyr. I dag brukes fortsatt telefax på norske sykehus. Nå lover Støre at det skal bli slutt på det. Håper velgerne gjennomskuer APs fiksFAXeri. ”

  Er vi ikke opplært til å tro at en av medienes hovedoppgave er å avsløre usannheter som kommer fra makteliten og dermed også være de første til å hjelpe velgerne til å gjennomskue Aps fiksFAXeri?

  Er vår lærdom foreldet, eller skjer det i Norge som i land som Norge ikke liker å sammenligne seg med at mediene skiver slik mankhaverne forventer? Hvis det er riktig, kan da mediene kalles ”den 4. statsmakt”? Mvh jakupskamsar@gmail.com; jakup.skamsar@noralliansen.org Mobile: 00357 9999 0358

  ==

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: