Reklamer

Det er nå det gjelder! Godt valg!

På mandag er valgdagen. Hvis du ikke allerede har forhåndsstemt eller bestemt deg vil jeg her gi deg 5 gode grunner til å stemme FrP!

– Ja til raskere behandling for pasientene
FrP vil at du som pasient skal kunne velge fritt og staten betaler uansett om du velger offentlig eller privat sykehus. FrP er eneste parti som har fremmet forslag om betydelig flere midler til pasientbehandling. Skal alle som står i sykehuskø få behandling må det bevilges mer penger. FrP foreslår også betydelig flere midler til rusomsorgen for å hjelpe alle de som venter på tilbud om rusavvenning.

– Ja til valgfrihet for de eldre i eldreomsorgen
FrP vil at staten skal betale for det tilbudet den enkelte velger. I dag er man avhengig av økonomien til kommunen sin om man får tilbud eller om hva slags tilbud man får. FrP vil ha lovfestede rettigheter. Staten skal betale for eldreomsorgen og du som bruker kan velge det tilbudet du ønsker.

– Ja til bedre veier uten bompenger
Bilistene betaler inn 60 milliarder i bil- og veiavgifter. Kun 20 milliarder bevilger Stortingets flertall til vei. FrP vil ha en betydelig økt satsning på samferdsel. En rekke steder er det nå foreslått nye bompengestasjoner og bompengeringer. Disse prosjektene skal Stortinget ta stilling til etter valget. Et sterkt FrP kan stoppe disse bompengene. Men siste mulighet er nå på mandag.

– Ja til en ansvarlig innvandringspolitikk
De fleste som kommer til Norge som asylsøkere er i realiteten økonomiske flyktninger. FrP vil ha rask saksbehandling og rask uttransport av landet etter avslag på søknaden. FrP ønsker lukkede mottak for alle de vi ikke kjenner identiteten til. Det må bli slutt på at asylsøkere bruker mottakene som sentraler for kriminalitet. De som får opphold skal det stilles krav til om norskopplæring og arbeid.

– Ja til kutt i skatter og avgifter for folk flest
FrP kutter skatter for de med helt vanlige lønninger. En gjennomsnittsfamilie vil få 16.000 kroner i lettelser med FrPs forslag. FrP vil kutte avgifter kraftig. Avgifter rammer de med lavest inntekt hardest. FrP vil derfor fjerne arveavgiften, kutte bilavgifter, kutte avgifter på drivstoff, fjerne bompenger og fjerne dokumentavgiften.

Det er nå det gjelder! Etter mandag er det for sent å angre. Godt valg!

20130904-085208.jpg
Reklamer
Forrige innlegg
Legg igjen en kommentar

5 kommentarer

 1. Hva skjer med uføretrygder og sykelønner? Er selv uføretrygda så derfor lurer jeg på det.

  Svar
  • Hei! FrP vil at alle med trygd/pensjon skal ha samme lønnsøkning som arbeidstakere. Så FrP fremmer hvert år forslag om en større økning av trygden enn det de andre partiene ønsker.

  • Når det gjelder sykelønn vil FrP ha dagens system.

 2. Johansen

   /  16. september 2013

  Hei Ulf,

  Gratulerer selv om det hadde vært deilig å slippe sentrumspartiene.

  Etter min mening er det viktig å jobbe for å redusere skatter og offentlig inngrep. Leverer dere det vil dere også bli gjenvalgt. Dere bør derfor sørge for at antall ansatte i de departementene dere overtar reduseres. Informasjonsrådgivere bør som Spetalen sier sies opp. Styrk velferden ved å redusere byråkratiet.

  Mine viktigste grunner til å stemme og støte Frp er å begrense innvandring kraftig og redusere byråkraters påvirkning på mitt liv. Herunder Datalagringsdirektivet. Jeg tar gjerne i mot at forbudet mot blyhagl oppheves og at våpenloven ikke strammes inn. Samt at vi gjør som Finland, ikke Sverige, og styrker vernepliktsforsvaret.

  Hvis høyre trumfer gjennom at det skal bli bompengefinansiering så krev da at det ikke er mulig å ta ut utbytte fra selskapene som driver bommene. Det er jo unektelig hyklersk at det skal være umulig å ta utbytte fra barnehager, men ok å ta det fra bompengeselskapene.

  Skitt jakt.

  Svar
 3. Ivar Røvhaug

   /  17. september 2013

  Noen har åpenbart et problem med å skille mellom virkelighet og fantasi, eller løgn og sannhet, om man vil.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: