Reklamer

Takk for din stemme og støtte!

Så var valget over. Takket være støtten fra så mange østfoldinger er jeg gjenvalgt til Stortinget og klar for min tredje periode på Stortinget. Jeg ser frem til å fortsette mitt arbeid som ombud for folk flest!

Det var mye å glede seg over denne valgnatten! De rødgrønne har tapt sitt flertall og vi har nå et historisk godt flertall på ikke-sosialistisk side, og hvor FrP vil ha en historisk innflytelse!

Nå skal det forhandles og diskuteres, og så skal man ende opp med resultatet som ivaretar det mandatet velgerne har gitt. Jeg tar det som en selvfølge at Stoltenberg sin regjering nå ikke legger kjepper i hjulene, og bidrar til et ryddig skifte. Velgernes dom skal respekteres.

Jeg vil i dagene fremover gjerne ha innspill fra deg som velger om hva som nå er de sakene vi i FrP må prioritere i forhandlinger. Ta gjerne kontakt på Mail eller Facebook. Alt blir lest! Ser frem til å høre fra deg!

Ekstra hyggelig denne valgnatten var at jeg fikk med meg min gode venn og kollega Erlend Wiborg til Stortinget. Han er en kapasitet og et arbeidsjern. Sammen skal vi gjøre en innsats som synes for Østfold, Østfold FrP og våre velgere. Dessverre holdt det ikke helt til mål med også å få med min gode venn Håvard Jensen, som var på 3. plass på vår liste i Østfold. Men med regjeringsmakt i sikte er det ingen tvil om at med Håvards formidable innsats i denne valgkampen er han en som kan fylle mange roller fremover.

Jeg vil avslutningsvis rette en stor takk. Takk for din stemme og støtte. Tusen takk!

20130910-012236.jpg

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Bli med 135 andre følgere

  • Følg meg på Facebook

  • Arkiv

  • Reklamer
%d bloggere like this: