Reklamer

Spennende og krevende verv!

I dag valgte FrPs stortingsgruppe meg som 2. parlamentarisk nestleder og justispolitisk talsperson. Takk for ærefulle verv, gleder meg til jobben som nå skal gjøres denne stortingsperioden!

Etter å ha opplevd noe så stort som at FrP for første gang entret regjering så skal nå jobben gjøres på Stortinget og i regjeringskontorene. Dette blir fire krevende år, men med en meget bra regjeringserklæring ser jeg frem til den innsats som vi nå alle skal yte.

At jeg har fått tildelt to tunge og viktige verv av stortingsgruppen gjør meg stolt og ydmyk. Gleder meg til å gjøre hverdagen bedre for folk flest! Sammen med en utrolig dyktig gjeng!

Reklamer
Forrige innlegg
Legg igjen en kommentar

4 kommentarer

 1. Gratulerer! Som justispolitisk talsmann kan du kanskje se på gjenninnføring av Gr.l. §100 – En fri og uavhengig presse/media! – F.eks.; Salg av statens eierpost i Amedia (via Telenor) sånn til oppvarming! FrP kan ikke sitte regjering med et kommunistisk pressesystem som også koster skattebetalerne penger. Lykke til!

  Svar
 2. Liv Leirstein

   /  17. oktober 2013

  Flott! Gratulerer!

  Vennlig hilsen Liv Leirstein Sendt fra min iPad

  Den 17. okt. 2013 kl. 13:06 skrev Ulf Leirsteins Blogg :

  > >

  Svar
 3. Karl Jørgen Sikkeland

   /  17. oktober 2013

  Kjempeflott Ulf
  Nå er tiden kommet for å sørge for bred forankring og gjennomføringskraft. Jeg hadde håpet at du ville være tungt inne i helse – og skolepolitikk, men den plattformen du har blitt tildelt blir nok veldig spennende så dette blir kjempefint. Vi får treffes og ta en prat. Det folk flest nå lengter etter er å bli hørt uten å måtte ha partiboka eller være medlem av LO.
  Sammen skal vi gjøre en forskjell Ulf, ha en riktig god dag og gratulerer så mye.

  Svar
 4. Karl Jørgen Sikkeland

   /  17. oktober 2013

  Hei Ulf, jeg måtte bare skrive noen ord til deg. Satt nettopp å så TV debatten om norsk landbrukspolitikk. Det er blitt helt syk. Østfold som er istand til å produsere kortreist mat til en stor lokalbefolkning og grovfor til husdyr er gjennom samvirkesystemet blitt omdannet til en deltidsbonde og melka vår kommer fra Østre Slidere basert på importert kraftfor. Ikke rart at maten er dyr og antall heltidsbønder færre. I Norge skal mat prduseres der vi har dyrkingsareal og gunstige vekstforhold. Ikke slik som landbrukspolitikken er nå med å gjøre landbruket til symbolpolitikk og støtte for overføringssystemer til ????? GI OSS HELTIDSBONDEN OG MATPRODUSENTEN TILBAKE – Vi vil ha en fri bonde og ikke en støttemottaker. Ha en god dag Ulf.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: