Reklamer

Arveavgiften er historie!

I Norge har man i en årrekke hatt avgift på arv. Penger og verdier som har vært beskattet tidligere har også blitt beskattet etter vedkommende er død. Mange har kalt denne avgiften en «skatt på død». Det med rette.

FrP/Høyre-regjeringen har i dag foreslått at arveavgiften avskaffes. Den blir historie. Endelig! Dette er en avgift som har rammet mange familier urettferdig og umenneskelig. Nå kan folk flest se at det betyr noe hva du stemmer i valg!

Sosialistene som hevder de er opptatt av vanlige folk har i årevis «melket» vanlige folk også ved dødsfall. Det har nå FrP/Høyre endelig fått gjort slutt på!

Reklamer
Legg igjen en kommentar

3 kommentarer

 1. Karl Jørgen Sikkeland

   /  9. november 2013

  Det er kjempefint Ulf. Hvert skritt i riktig retning er en glede. Med AP-folka ved roret var det stort sett et skritt fram og to tilbake. NÅ VI KOMME IGANG MED BYRÅKRATIET OG ALLE VESEN. DU FÅR BARE SETTE PÅ KAFFEN SÅ KOMMER JEG. Beste hilsen Karl Jørgen

  Svar
 2. Inge N.

   /  9. november 2013

  Veldig, veldig bra at arveavgiften fjernes. Men det er utrolig dårlig gjort å fjerne regelen med at skiftedato er avgjørende for beregning av arveavgift i offentlig skifte. En likebehandling (fjerning av tilpasningsmuligheter ved dødsfall i familien i 2013) kunne like gjerne oppnås ved å la skiftedato være det avgjørende tidspunktet uansett skifteform. Inntektene til staten inneværende år ville uansett ikke endres mye. Akkurat dette var skuffende, og kan bety svært mye for enkelte.

  Svar
 3. Karl Jørgen Sikkeland

   /  10. november 2013

  Flott at avgifter fjernes Ulf. Nå må vi sørge for at skuta vår ikke lekker så vi når land før ho synker. Vi må øke effektivitet og kompetanse og kaste unødig offentlig ballast overbord. Nå rydder vi i byråkrati og vesen Ulf. Vi øker tjenestekroner ved å redusere byråkratiet. Dette er det store og langsiktige potensialet i vår politikk. STÅ PÅ ULF.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: