Reklamer

Nå må det ryddes i hovedstaden!

Husker for en tid tilbake at jeg fikk masse kjeft når jeg sa at enkelte deler av Oslo har blitt ghettofisert. Kjeft tåler jeg. Problemet er at jeg hadde rett. Stadig er det områder i Oslo som blir mer og mer lovløse. Områder preget av arbeidsledighet og kriminalitet. Ap har hatt ansvaret i Norge i lang tid. De skulle ordne med integreringen. Men de feilet. Vi har nå skoler i deler av Oslo hvor det nesten utelukket er ingen norske etniske elever. Er dette et gode? Neppe. Verken for innvandrere eller nordmenn.

Nå har en ransbølge rammet Oslo. Politimesteren i Oslo uttalte på Dagsnytt18 i dag at – dessverre var nesten samtlige gjerningsmenn ikke etnisk norske. Ungdommer med innvandrerbakgrunn som raner. Asylsøkere med avslag som raner.

Heldigvis varsler justisministeren at nå skal det tas grep. Ap har gjort ingenting. Varsellampene har blinket. Men røde blinkende lys har ikke gjort inntrykk hos Ap. Nå skal FrP sørge for at vi setter kriminelle i fengsel. Asylsøkere med avslag skal sendes ut. Og innvandringen til Norge må begrenses slik at vi kan få integrert de som er her og som skal være her.

Jeg tror ikke at etnisitet bestemmer om man blir kriminell eller ikke. En drittsekk er en drittsekk uansett hudfarge. Men jeg tror at når integreringen feiler så får vi samfunn og mennesker som velger å leve på utsiden av resten av samfunnet. Og mange velger å leve på kant med loven. FrP har advart mot en alt for stor innvandring til Norge. Integrering ville bli skadelidende. Nå ser vi resultatene av snillismen. Dette tar det tid å rydde opp i.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

5 kommentarer

 1. Andreas

   /  18. november 2013

  Kan du utdype hva du mener med «ryddes»?

  Svar
 2. Hvis man tar for seg hovedstaden som enkelttilfelle de siste,ja la meg si 10-15 år,så har hovedstaden blitt en smeltedigel for kriminelle bander.A og B-gjengen drev regelrett mafiatilstander for disse årene siden og andre har bare fulgt etter.Alle de blinkende lampene har vist at noe var i ferd med å skje,men daværende regjering visste ikke hvorfor for de trodde de var på et diskotek.Det var mye bedre med prat etter prat,sette ned utvalg som kun hadde en ting for øyet:Penger,mer penger for hvert møte.Ser man situasjonen slik den er i dag så er eneste rette å gjøre er å ta det onde ved roten.»Hogg ned motstanden,få regelrett folk ut av systemet,send ut de som ikke har noe her å gjøre,og som nevnt,ta det onde ved roret.Får man det til å funke,så må man bare fortsette.Man må i dag statuere eksempler på at kriminalitet ikke lønner seg her i landet,og at de som tas for kriminelle handlinger får straffer som står i sterk kontrast til straffer i dag.For straffeutmålinger i dag er en stor vits,ikke rart kriminelle ser på Norge som et eldorada for kriminelle handlinger…

  Svar
 3. Jørn

   /  22. november 2013

  Ulf Leirstein og resten av Stortinget tror at etnisitet ikke har noe å si om en blir kriminell eller ikke – all seriøs forskning og kriminalstatistikker viser det stikk motsatte.

  Her har vi norsk politikk i et nøtteskall – feige og veike politikere som ikke tør å adressere de katastrofale problemene som vårt folk og vår nasjon står ovenfor.

  Svar
 4. Jørn

   /  26. november 2013

  Jeg lurer fortsatt på hvordan Frp skal klare å «integrere» befolkningsgrupper som har en betydelig lavere gjennomsnittlig IQ enn nordmenn inn i det moderne Norge?

  Dersom du fortsatt tror at det ikke finnes gjennomsnittsforskjeller i IQ mellom de ulike menneskerasene så anbefaler jeg dette foredraget med professor Philippe Rushton.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: