Reklamer

FrP godtar ikke politiets henleggelser

Dessverre er det slik at stadig flere saker med kjent gjerningsmann har blitt henlagt på grunn av «ressursmangel» de siste årene. Dette er et hån mot ofrene. Det er derfor gledelig at FrPs justisminister, Anders Anundsen, nå viser at han ikke aksepterer denne situasjonen.

I et brev til Politidirektoratet gjør Justisministeren det klart at den rødgrønne praksisen, der saker med kjent gjerningsmann ble henlagt av ressursårsaker, ikke lenger er akseptabel. En slik praksis er ødeleggende for tilliten til både politiet og rettsstaten. Den vanlige mann eller kvinne i gaten skal føle at politiet ivaretar deres interesser. FrP arbeider hver eneste dag med å reformere politiet til en imøtekommende, effektiv og synlig etat. Det er mye å ta tak i, men FrPs justispolitikere vil ikke hvile før vi har et politi i verdensklasse.

FrP ønsker en massiv satsning og styrking av politietaten, og har allerede økt politiets budsjetter med nesten 100 millioner kroner. Vi evner å tenke praktisk, og bryr oss først og fremst om hvordan situasjonen faktisk er på gaten, ikke hvordan ting ser ut i fra Stortingssalen i Oslo. Fremskrittspartiet er garantisten for et tryggere Norge.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

1 kommentar

 1. Johansen

   /  25. januar 2014

  Takk. Dette er viktig for rettsfølelsen.

  Jeg vil også minne om at Breivik ble anmeldt for dokumentforfalskning og bedrag, hvis jeg husker rett. Disse sakene ble også henlagt. Hadde det blitt avsagt dom ville han vel neppe fått kjøpt seg våpen på lovlig vis. Jeg tror nok ikke det hadde hindret ham, men han hadde kanskje «bare» fått laget bomben.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: