Reklamer

Nå innføres tiggeforbud

Etter forhandlinger mellom Senterpartiet, Høyre og Fremskrittspartiet, er det nå flertall på Stortinget for et nasjonalt tiggeforbud allerede før sommeren 2015. Lokale forbud kan innføres nærmest umiddelbart.

FrP mener dette er en sak det haster å finne en løsning på, og det er derfor bra at kommunene i første omgang raskt får en mulighet til å innføre lokale forbud mot tigging. Det blir nå viktig at kommunene sørger for å få på plass slike forbud så raskt som mulig, før det nasjonale forbudet kommer på plass før sommeren 2015.

Her ser vi nok en sak der FrP gir velgerne det vi lovte før vi kom i regjering, og dette er en viktig lovendring for å få kontroll på utenlandske kriminelle. For vi ser dessverre en sammenheng mellom kriminalitet og aggressive tiggermiljøer. Det er nå like mange lommetyverier i Oslo som i Berlin – en by med syv ganger så mange innbyggere. Vi vet at tigging medfører store problemer, og at politiet har etterspurt et forbud.

Et nasjonalt forbud mot tigging vil være et viktig virkemiddel for politiet i kampen mot menneskesmugling og organisert kriminalitet. Det har derfor vært viktig for FrP å levere resultater i denne saken. Nå får vi endelig gjennomslag for flere av sakene vi har kjempet for i flere år. Dette er en viktig dag for alle som ønsker en fornuftig og bærekraftig kriminalpolitikk, og et skritt på veien for å gi folk flest tryggheten tilbake.

Reklamer
Forrige innlegg
Legg igjen en kommentar

2 kommentarer

 1. Helt OK med tiggerforbud. Vi må også få en slutt på JOJO-trafikken over grensa med folka som vi kaster ut og inn. Vi må som nordlendingen sier : «Få beisa sjarken» Vi lekker i alle bauger og kanter. Politiet må ha mulighet for fokus på hverdagskriminaliteten. Rask respons og konsekvent reaksjon vil redusere dette problemet.
  Og vi Ulf, må få tid til å gjøre noe med : «Den sjuka vården, som U. Ljungblad påpeker.»
  Ring meg Ulf, det er tid for en kopp kaffe – ikke sant ? Fortsatt god sommer, vennlig hilsen fra Karl Jørgen Sikkeland.

  Svar
 2. Hvem er det som finner på å invitere inn i debatten en tidligere ordførere i KrF, som ikke kan skille på :» Snørr og Barter». Hun skal i alle fall ikke beskyldes for å ha to tanker i hodet på en gang. Jeg trodde tankene og mørkemennene fra forbudstiden var døde og maktesløse for lenge siden, men neida, gi dem en mikrofon, så dukker de fram fra hullene sine.
  Jeg trodde kunnskap og opplysning endelig var akseptert, men ikke av alle – tydligvis.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: