Reklamer

Man bør kanskje berømme sine venner og ikke sine fiender?

Vi er mange som er utrolig glad for at rusbehandlingen ved Phoenix Haga i indre Østfold kan fortsette. Spesielt er det gledelig for alle de rusavhengige som nå i årene som kommer får nyte godt av ekspertisen og resultatene som man opplever ved denne flotte institusjonen.

Vi husker alle hvordan situasjonen var for ett år siden. Den rødgrønne regjeringen valgte bevisst å kutte ned på rusbehandling ved private institusjoner. Konsekvensen var selvfølgelig at bl.a. Phoenix Haga da mistet sine tildelte plasser. Og flere rusavhengige mistet et tilbud. Rett og slett fordi Ap, SV og Sp ønsket å kutte ut tilbud ved private eide institusjoner.

Heldigvis ga valget i fjor høst en ny regjering. Nå satses det på tilbud både i privat og offentlig regi. Køene skal ned, også for de som venter på rusbehandling. Helseministeren var helt tydelig i sin bestilling til helseforetakene og situasjonen for Phoenix Haga er at nå kan det drives videre.

Men man blir jo allikevel litt forbauset når man leser uttalelser fra daglig leder ved virksomheten, Terje Turøy, som gir ros til både tidligere helseminister Jonas Gahr Støre og helseminister Bent Høie. Med all respekt, så fikk Phoenix Haga ingen hjelp fra Støre og de rødgrønne. Det at daglig leder ved Phønix Haga er aktiv politiker i SV er helt greit, men at han allikevel ikke klarer å rette takken til de som fortjener den vitner om et politisk spill som er lite verdig.

Ulf Leirstein og Erlend Wiborg, stortingsrepresentanter Østfold FrP

Reklamer
Legg igjen en kommentar

1 kommentar

  1. Endelig er politikere som gjør så godt de kan, skiftet ut med politikere som kan. Det å ta en «Jonas» holder ikke lenger. Ønske det, tenke det, ville det med, men gjøre det » kunne de Rødgrønne ikke.» La oss slippe de som prater, la oss beholde de som gjør det.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Bli med 135 andre følgere

  • Følg meg på Facebook

  • Arkiv

  • Reklamer
%d bloggere like this: