Reklamer

Norgesrekord i tvangsretur

I september ble hele 763 personer sendt ut av landet, og det ble satt ny norgesrekord i tvangsreturer. Allerede måneden etter har FrP/H-regjeringen allerede slått sin egen rekord. 824 personer ble sendt ut av landet i oktober.

Det har vært viktig for Fremskrittspartiet at regjeringsdeltagelsen fører til nødvendige endringer i innvandringspolitikken. Med 16,3 prosent oppslutning er det åpenbart at vi ikke kan få på plass alle innstramningene vi ønsker. Det er likevel veldig positivt å se at vi for første gang i historien har fått en innvandringspolitikk som beveger seg i riktig retning.

Antall utsendelser vil nå en milepæl i 2015, med over 10 000 uttransporterte utlendinger uten lovlig opphold. Mange av disse er kriminelle: hele 27 prosent av de som ble returnert og utvist fra Norge i september hadde blitt idømt en straffereaksjon. Det er ikke uten grunn at politiet selv sier at enhver som sendes ut i denne gruppen er en besparelse for det norske samfunnet.

Det anslås at det finnes mellom 7000-20 000 illegale innvandrere som har gått under jorden i Oslo. Dette er mennesker som per definisjon er nødt til å livnære seg på kriminalitet. Dette problemet har blitt skjøvet under teppet av tidligere regjeringer. Jeg er derfor glad for at FrP/H-regjeringen våger å ta tak i denne typen problemstillinger, og har ansatt 32 nye politibetjenter i Oslo som skal jobbe opp mot avdekking av ulovlige innvandrere, spesielt i det åpne narkotikamiljøet.

Kombinert med tiltak som en 30 prosent økning av kapasiteten på Trandum, lukket mottak på transittområdet på Gardermoen og 500 nye plasser i sikkerhetsforsterket asylmottak, medfører regjeringens politikk en helt nødvendig innskjerpelse av en innvandringspolitikk som tidligere har vært ute av kontroll. Fremskrittspartiet leverer i innvandringspolitikken.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

3 kommentarer

 1. Problemet er at låvedøra fortsatt står på vidt gap. Du er jo «Israelvenn» Leirstein, jeg anbefaler deg å hente inspirasjon i fra hvordan israelerne håndterer innvandringspolitikken og fremmede innvandrere (eller infiltrører som de kaller dem i Knesset).

  Svar
 2. Å arbeide seg frem til en lovlig innvandringspolitikk er bra for landet. Dersom Norge skal oppfylle internasjonale forpliktelser for å ta i mot flyktniger/ asylanter, så må hele politikken endres. En rekke forhold er ute av kontroll i dag, men vi ser nu at endringer er kommet, og det med bakgrunn i lov og rett. Hvorfor skal Norge la være å ta vare på sitt land og folk og kunne støtte de som virkelig og lovlig har rett til asyl. Det er rett det som skjer, men i vår allsidige verden, så kan det oppstå tilfeller hvor stor urett skjer med utsendelse av folk som er syk eller andre forhold som tilsier human behandlig for å oppholde seg lengre i landet. Der må vi passe oss, slik at en god invandringspolitkk ikke blir missforstått.

  Svar
 3. Kjell Nylen

   /  28. november 2014

  Det er så mange som 20.000 som lever på oss gjennom at vare oerlige.Man stjeler alt som går og omsette i penger,denne uken stals det fra mitt garasje 4 sommerdekk på aluminiumsfelger.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: