Reklamer

Tryggere grenser med FrP

Mens asylstrømmen til Europa øker kraftig, er Norge det eneste Vest-Europeiske landet der asyltallene går nedover. 

 

Norge i særklasse

Dette viser at FrPs innstramninger i asylpolitikken har hatt en stor og viktig effekt.

De siste tallene fra EUs asylkontor viser at asyltallene til Europa har gått opp hele 44 prosent fra 2013. Samtidig har antallet asylsøkere til Norge gått ned med 4 prosent. FrPs innstramminger har sørget for at Norge har blitt skjermet fra en asyleksplosjon. 

 

For første gang på 12 år mottar Danmark nå flere asylsøkere enn Norge, og Sverige tar imot nesten 10 ganger så mange asylsøkere som oss. Det er ikke mange nyhetssendinger du trenger å se på for å få med deg at utviklingen i Sverige er totalt ute av kontroll. Ukontrollert innvandring har ført tilinnvandringsgettoer, og politiet har definert 55 soner der kriminelle innvandrergjenger i praksis har dannet parallellstater.

 

FrP kjemper alene

Jeg er bekymret over at Fremskrittspartiet er det eneste partiet som våger å si klart ifra om at dette ikke er en ønsket utviklingi Norge. Selv om FrP står alene, prioriterer vi gjennomslag på innvandringsfeltet i forhandlingene med Høyre, Krf og Venstre. Det er avgjørende for Norges fremtid at FrP nå sitter i regjering og trekker innvandringspolitikken i en strengere retning. 

 

Utsendelse av kriminelle utlendinger

Det er heller ikke bare innvandringspolitikken som er skjerpet med FrP. Utsendelse av personer som har fått avslag er ekstremt viktig. Tillitten til asylinstituttet er helt avhengig av at kriminelle og juksemakere sendes ut.  

 

Nettopp derfor er det så viktig at FrPs justisminister Anders Anundsen har fått på plass en massiv økning i utsendelsene av kriminelle utlendinger og asylsøkere med endelig avslag. Bare i 2015 vil det sendes ut over 10 000 illegale innvandrere i denne gruppen, og politiet har fått 34 nye stillinger for å avsløre og pågripe ulovlige innvandrere i Oslo aleneDen rødgrønne regjeringen lot kriminelle innvandrere unndra seg utsendelse i hele Østlands-området. Fremskrittspartiet sørger for at politiet får verktøyene og ressursene til å pågripe og sende ut kriminelle utlendinger. 

 

Gjennom opprettelsen av et lukket asylmottak i transittområdet på Gardermoen, en øking av kapasiteten på Trandum med over 30 prosent, og opprettelsen av 500 nye plasser i sikkerhetsforsterket asylmottak har FrP sørget for en helt ny trygghet i asylpolitikken. Kriminelle utlendinger blir tatt hånd om på en vesentlig mer effektiv måte enn under det rødgrønne regimet. Det skal ikke lengre være trygt å unndra seg utsendelse for å drive med kriminalitet i Norge.  

 

Helhetlig grensepolitikk

Politireformen vil sørge for at Romerike, Follo og Østfold politidistrikt slås sammen. At alle de viktigste grenseovergangene samles i et politidistrikt vil være et viktig grep for å hindre smugling og ulovlig innvandring. Fremskrittspartiet styrker tollvesenet, samtidig som samarbeidet med politiet bedres. Dette vil være viktige grep for et tryggere tryggere Norge.  

Det har vært viktig for Fremskrittspartiet å rydde opp i Arbeiderpartiets unnfallenhet i asylpolitikken. Vi har allerede skjermet Norge fra asyleksplosjonen våre naboland opplever, og vi vil fortsette kampen for en strengere og mer effektiv asylpolitikk i årene som kommer.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Bli med 135 andre følgere

  • Følg meg på Facebook

  • Arkiv

  • Reklamer
%d bloggere like this: