Reklamer

Hvorfor stemme FrP på mandag

Valgkampen er over for denne gang. På mandag avgjør velgerne hvem som skal styre i den enkelte kommune og fylkeskommune. Av erfaring vet vi at nesten 40 prosent ikke stemmer i lokalvalg. Det er trist, for det betyr en forskjell på hvem som styrer og bestemmer i din kommune. 

Hvis du enda ikke har bestemt deg så skal jeg gi deg tre grunner til hvorfor jeg mener du bør stemme Fremskrittspartiet og hvorfor det utgjør en forskjell i forhold til andre partier. 

1. Eldreomsorg

Alle sier de er opptatt av en god eldreomsorg, og alle mener det nok også. Forskjellen på FrP og de andre er allikevel vesentlig, fordi FrP tør å si at vi prioriterer eldreomsorg foran andre områder. FrP sier at vi ikke kan få verdens flotteste kulturhus i vår kommune eller at fritidsaktiviteter for voksne kan påregne mye støtte fra kommunen. Nettopp fordi vi ønsker å sette eldreomsorgen øverst på prioriteringslisten. 

2. Eiendomsskatt 

I mange kommuner utgjør nå eiendomsskatten en stor utgift for mange innbyggere. I mange kommuner går spesielt de røde partiene til valg på å innføre eller øke eiendomsskatten. FrP ble som parti stiftet på kampen mot høye skatter og avgifter. En stemme til FrP er derfor en stemme til politikere som ikke ønsker økt skatt, men som heller vil arbeide hardt for å redusere skattetrykket i kommunen. For deg som betaler kanskje 10.000 i året i eiendomsskatt, så betyr det noe hvem som styrer. Det får direkte betydning for din økonomi. 

3. Bompenger 

Det er de lokale kommunestyrene som vedtar om man skal innføre bompenger eller ikke. Stortinget vedtar dette først hvis kommunene lokalt har bedt om det. I mange kommuner så er årets valg siste mulighet for deg som velger å gi klar beskjed om du ønsker innført bompenger eller ikke. FrP vil i din kommune stemme mot bompenger. Ofte er vi eneste parti som er imot bompenger. Jo større FrP blir lokalt jo større er muligheten for at det ikke blir innført bompenger. I de fleste tilfeller vil bompenger fort utgjøre mer enn 10.000 i året for en familie. 

Dette var tre saker hvor FrP utgjør et tydelig alternativ til de fleste andre partier. Det betyr altså noe hva du stemmer. Tenk igjennom hva som er viktig for deg, og tenk igjennom konsekvensene det enkelte partis politikk vil ha for deg og din økonomi. 

Jeg ønsker deg et godt valg, og håper du gir FrP din stemme! 

Reklamer
Legg igjen en kommentar

3 kommentarer

 1. Stort sett enig med deg, men det hjelper ikke. At 40% ikke stemmer er et sunnhetstegn. De har forstått følgende: 1 stemme i et land med 5 millioner innbyggere betyr null innflytelse. Dette er folkeskolematematikk. Indirekte demokrat, slik vi har i Norge betyr i tillegg at du stemmer på de 169 menneskene som skal bestemme over deg, og det gjør de til gangs. Nordmenns liv er detaljstyrt av politkere og byråkrater, og de som fremdeles kaller dette for et demokrati trenger å ta et kurs i «Democracy 101». Det hele er en skinnøvelse. Folket blir lurt til å tro at hver enkelt av oss har verdi og betyr noe. Dette er, med respekt å melde, nonsens. Det var en gang FrP stod for liberalisme og frihet for enkeltmenneske, men når Siv og andre Frp’ere ble «tatt inn i varmen» og Siv fikk sort limousin og privatsjåfør, solgte Frp samtidig «sjela si». Dere er dessverre på full fart ut av norsk politikk men forstår det ikke før det er for sent. Synd! Jeg har aldri stemt taktisk, og vært trofast mot FrP fordi jeg stemmer på ideologisk grunnlag. I år gjør jeg det samme og stemmer på Liberailstene. Ta med deg Christian Tybing-Gjedde og følg etter. Hvorfor sitte i et synkende skip «to the bitter end»?

  God helg – Hans E. Olav

  Svar
 2. Oppgitt

   /  29. april 2016

  Jeg fatter ikke hvordan eiendomsskatt kan være lovlig. Man har allerede betalt skatt på alt, flere ganger. Også skal man betale flere tusen i skatt på en eiendom man har kjøpt og betalt med egne penger. Som man allerede har betalt skatt på. Og hvis man ikke betaler, så vil man til slutt miste eiendommen. Kommunen tar den. Jeg har sett mafia gjøre det samme, betaler du ikke så mister du alt. Det er helt vilt, det byr meg imot å betale men enten betaler jeg eller så tilbringer jeg de neste to årene i inkassohelvete før de beslaglegger eiendommen. Jeg kommer aldri til å forstå hvordan dette er lovlig. Og å stemme på noen, det blir ikke aktuellt. De partiene vi har, har bevist at de bare prater tull og lyver. Det finnes ikke ett eneste godt alternativ, man må velge mellom å stemme på møkk eller en litt annen type møkk.

  Svar
  • Vil anbefale deg å støtte oss som ihvertfall da ikke tyr til eiendomsskatt som eneste løsning hver gang en kommune trenger mer penger…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: