Reklamer

Nå får også Østfold barnehus!

Fremskrittspartiet er veldig glad for at de fire samarbeidspartiene på stortinget (FrP, H, V og KrF) har samlet seg om at det nå skal etableres et eget barnehus i Østfold.

Et barnehus er et sted der det skjer avhør av barn, hvis det finnes mistanke om at barn eller ungdom, eller voksne med utviklingshemninger, kan ha vært utsatt for overgrep. Tanken er at alle de som skal hjelpe barnet i en slik situasjon skal komme til barnehuset. Dermed slipper barnet selv å besøke mange forskjellige kontorer. Viktig kompentanse vil være samlet på et sted.

I dag er Oslo nærmeste barnehus for oss i Østfold. Barnehuset i Oslo har i dag brukere også fra Buskerud og Akershus i tillegg til Østfold. Så langt i år har over 1.000 måtte bruke huset, og kapasiteten er sprengt.

Nå bevilger Stortingets flertall penger til nytt barnehus, og flertallet er helt klare på at dette skal etableres i Østfold, og vi håper dette kan komme på plass tidlig i 2016. For de mange dyktige fagfolk, bl.a. politi, som jobber med barn og unge knyttet til overgrepssaker vil et barnehus i Østfold også lette hverdagen.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

1 kommentar

 1. Karl Jørgen Riseberg-Sikkeland

   /  3. desember 2015

  Flott Ulf, magiske ting kan skje når vi samler krefter og kompetanse. Nå må vi få fart på følgende : Kommunene må slås sammen for å styrke effektivitet og kompetanse (også Sarpsborg og Fredrikstad) VØT Helse iverksettes, slik at pasienten kommet i fokus. For å sitere din navnebror Ulf Ljungblad : «Pasienter får inte vara sengevärmere» Den gamle, meget syke direktøren for SØF er en veldig klok mann. Jeg skal en tur til Gøteborg nå før jul på besøk, jeg håper han fortsatt lever. Ha en god og kreativ førejulstid Ulf, vi prekæs.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: