Reklamer

Rekordmange studentboliger til Østfold

Høyre, Fremskrittspartiet, Kristelig Folkeparti og Venstre har vedtatt å finansiere 2200 studentboliger i 2016. Det har aldri før vært bygget flere studentboliger, og nivået er over dobbelt så høyt som under forrige regjering, da gjennomsnittet var 975.

Tilgang på et sted å bo er viktig for å kunne studere. I et presset leiemarked med høye priser og få utleieboliger i forhold til behovet, er studentboliger særlig viktig. Dette vil også være et viktig bidrag til å opprettholde aktiviteten i byggenæringen i det som er en tøff tid for mange.

Samarbeidspartier er glad for at det nå gis tildeling til 156 hybelenheter i Studentsamskipnaden i Østfold. Dette er et viktig bidrag til å sørge for nok studentboliger i vår region. På denne måten kan samskipnaden begynne realiseringen av et viktig boligprosjekt. Dette håper vi vil gjøre regionen vår til et enda mer attraktivt sted å studere.

Selv om satsingen på studentboliger er rekordstor i år ser vi at det fortsatt er behov for flere studentboliger. Årets tildeling er et viktig skritt for å oppfylle regjeringen og samarbeidspartienes løfte om å bygge flere studentboliger.

Utfordringene i boligmarkedet vil ikke være løst over natten. Men vi har med 2016-budsjettet videreført det historisk høye nivået fra i fjor, og vi vil fortsette å bygge flere studentboliger i årene fremover.

Ingjerd Schou, Østfold Høyre 

Ulf Leirstein, Østfold FrP 

Line Henriette Hjemdal, Østfold KrF 

Maren Hersleth Holsen, Østfold Venstre

Reklamer
Legg igjen en kommentar

1 kommentar

  1. Tilsynelatende et godt tiltak, men som alltid svært dårlig samfunnsøkonomisk politikk ved å tvinge begrensede ressurser, arbeid og kapital, til et bestemt formål der avkastningen på investert kapital ikke øker samfunnets totale verdiskapning. Til nytte for noen få, studentene, til stor skade for mange, resten av samfunnet. Dette driver dere poltikere med absolutt hele tiden uten å forstå at hver gang dere gjør det reduseres verdiskapningen i samfunnet, slik at den totale velferden blir mindre. Dette medfører derfor to ting: dere blir mer populære og sanker stemmer, og den totale verdiskapningen i samfunnet blir redusert slik at alle menneskene blir tilsvarende dårligere stilt pga den negative verdiskapningen. Dette er «basic» økonomi, faktisk barnelærdom for økonomer, men dere skjønner tydeligvis ikke noe av dette. Det er «god sosialisme» og en viktig grunn til at Norsk økonomi er på god vei mot kollaps. Heller ikke det forstår dere, fordi dere virkelig tror at alt er ganske godt på stell i Norge. Ser man på tallene, kaldt og kynisk, er imidlertid konklusjonen entydig: Norsk økonomi er på full fart mot fullstendig kollaps. Les mine artikler i Ny Tid, http://www.nytid.no om denne kollapsen. Les det før det er for sent! Mvh Hans E. Olav

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Bli med 135 andre følgere

  • Følg meg på Facebook

  • Arkiv

  • Reklamer
%d bloggere like this: