Reklamer

Hva skjer egentlig i moskeene?

3 millioner skattekroner går årlig til å finansiere Jamat E-Ahl e-Sunnat, Norges største moske. 
Samtidig hyller en av moskeens ledere terror- drap på politikere. Fremskrittspartiet ønsker å fjerne statsstøtten til denne typen trossamfunn, og øke overvåkningen for å finne ut hva som faktisk foregår i moskeene. 

Imamen Nehmat Ali Shah har vært i Pakistan for å holde en appell under en bønnemarkering for Mumtaz Qadri i Pakistan. Mumtaz Qadri er mannen som i 2011 tok livet av den liberale guvernøren Salman Taseer fordi Taseer hadde tatt til orde for å lempe på blasfemilovene i Pakistan. 

Vi har med andre ord den situasjon at en imam i Norges største moske hyller et drap på en demokratisk valgt leder. Drapet på guvernør Taseerhar tidligere blitt hyllet i demonstrasjoner også i Norge, der Shah har vært en av frontfigurene. 

Det er betimelig å stille seg spørsmålet om hvor vanlige disse ekstreme holdningene er i norske moskeer. Når en av frontfigurene i Norges største moske fortsatt får lov til å virke som imam etter å ha vist denne typen forkastelige holdninger, må vi spørre oss om dette holdningsproblemet dreier seg om langt mer enn en enkelt imam. Det understrekes i denne sammenhengen at ekstremist-imamen Shah ikke representerer en liten klikk ekstremister, men er en av lederne i Norges største moske.  

Når ledende imamer offentlig støtter terror-drap på progressive politikere, hva diskuteres og planlegges da i hemmelighet bak lukkede dører? Det er meget trist å se at ren ekstremisme tilsynelatende har blitt normen også blant muslimer i Norges største moske. 

Reklamer
Legg igjen en kommentar

3 kommentarer

 1. Slike imamer bør fratas Norsk statsborgerskap øyeblikkelig og utvises fra landet !

  Svar
 2. Jeg har ment lenge at man må overvåke alle moskeer,særlig etter at man tok opp et skjult opptak fra en moske i Danmark.Dette opptaket viser,at det helt åpenbart er nødvendig å ha kontroll på hva som skjer i moskeene.De moskeene som eventuelt motsetter seg dette bør vi stenge og rive.Skal vi bevare Norge noenlunde som i dag,nytter det ikke å «lefle» med muslimene.De får innrette seg etter morske regler og lover,de som har problemer med dette,får finne seg et muslimsk land å leve i.

  Svar
  • Oppfordring til Leirstein: Ta straks opp krav om en umiddelbar og bred undersøkelse av moskeene og imamenes praksis, samt av deres bakgrunn, holdninger og utsagn! Dette kravet reises i Stortinget med begjæring om politimessige og rettslige forføyninger der det er begått ulovligheter. Deretter fremmes krav om rask utvisning i de tilfeller dette er påkrevet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: