Reklamer

Tryggere grenser med FrP

Nå er Norges største grenseovergang ved Svinesund døgnbemannet. Snart vil også passeringen på Ørje også være bemannet hver dag, hele året.

Jeg er glad for at vi endelig har en regjering som forstår at utenlandske kriminelle og smuglere ikke forholder seg til kardemommeloven. Det har lenge har vært et problem at de mest hardbarkede og profesjonelle smuglerne har oversikt over når grensen ikke er overvåket. Dette blir det nå en slutt på.

I tillegg til å sørge for døgnbemanning på de største grenseovergangene har FrP fått gjennomslag for en rekke tiltak. Samtlige grenseoverganger vil bli videoovervåket. Det vil også, for første gang, opprettes et eget etterretningssenter for Tolletaten. Her vil Tollbetjenter fortløpende drive etterforskning og overvåke samtlige grenseoverganger i hele Norge.

Jeg er også stolt av at det er ansatt 50 nye tollere i region Øst. Dette muliggjør døgnkontinuerlig grensekontroll, og er viktige arbeidsplasser for Østfold.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

5 kommentarer

 1. Jan Skarpsno

   /  15. september 2016

  Hei. Vil bare nevne en stor ulovlig forskjellbehandling som blir gjort ved innførsel av tobakk og alkoholholdige drikker. Jeg bruker Svinesund som eksempel i antall kjøretøy av typen tungtransport. Yrkessjåfører har meg bekjent en kvote på 40 sigaretter. Pga av lav bemanning har man godtatt at tungtransport kan ha med seg kvoten som vi andre reisende kan benytte som innførsel pr 24 timer. Det passerer ca 7000 trailere/lastebiler pr uke over Svinesund og hvis alle har med seg ulovlige kvote på ca 600 kr blir det tillatt smugling på over 200 millioner kr i varer over bare Svinesund som selges svart. Ørje bruker samme praksis.

  Svar
 2. Jonas Eggen

   /  18. september 2016

  Hei

  Jeg skriver dette her fordi jeg ikke vet hvor eller med hvem jeg ellers skal kunne dele dette med. Jeg er verken frp’r, Trump eller Clinton tilhenger, men opptatt av sannhet.
  . Hva som er sant er vanskelig å vite da det er så mye propaganda og siling av informasjon i de fleste leire, og da verden er 3D er det opplagt at verden ikke er sort-hvit men har flere akser en bare to.

  Uansett.
  Vedrørende saken om at tvilen om Obamas fødested kom fra Clintons folk:

  Kilden her er The Atlantic (ikke akkurat noen mørkeblå propaganda maskin) Artikkelen er gammel og står i kontrast til det som skrives der idag.

  «[Penn] wrote, “I cannot imagine America electing a president during a time of war who is not at his center fundamentally American in his thinking and in his values.” Penn proposed targeting Obama’s “lack of American roots.”

  Du kan klikke på brevet i artikkelen.
  http://www.theatlantic.com/politics/archive/2008/08/penn-strategy-memo-march-19-2008/37952/

  Begynte å le da jeg leste meg opp på denne Mark Penn på Wikipedia. Han er en god propaganda-minister og brannslukker for store selskaper.

  Her er noe fra en «arbeider avis»: Mother Jones:

  «»I would do anything for Hillary. Except work with Mark Penn.»
  http://www.motherjones.com/politics/2014/03/hillary-clinton-mark-penn-2016

  Her er en påstand jeg har problemer med å finne kilder til jeg stoler på vedrørende
  The Clinton Foundation, men som er relevant for pengene Norge gir via UD. Penger som kanskje kunne gått direkt til sos-barnebyer osv.

  «According to the IRS, only 5.7% of spending for 2014 went to charitable grants.

  Og dette som Assange sier til Fox News angående de kommende lekkasjene om Clinton synes jeg er ganske morsomt og talende:
  «“I mean, it’s from a point of view of an investigative journalist organization like WikiLeaks, the problem with the Trump campaign is it’s actually hard for us to publish much more controversial material than what comes out of Donald Trump’s mouth every second day,» Assange said.»

  Her har du et argument til sånne som meg som holder oss for nesen av begge kandidatene:
  «Hvis valget står mellom kolera og pest er vell den sykdomen med de tydeligste symptomene å foretrekke.»

  Mvh

  Jonas Eggen

  Ps:
  Er du interessert i mer av denne typen hobby-«research» må du gjerne ta kontakt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: