Reklamer

En streng innvandringspolitikk er viktig

Brochmann II-utvalget har lagt frem rapporten «Langsiktige konsekvenser av høy innvandring». Rapporten viser at det er en sterk økning i andelen mottakere av både uføretrygd og andre ytelser etter hvert som flyktninger bor lengre i Norge. Det viser seg også at et høyt antall av ikke-vestlige innvandrere fra Afrika, Asia m.fl. mottar sosialhjelp, og at denne andelen er høy selv med lang botid. 

I tillegg viser rapporten at høy innvandring legger en stor belastning på den norske velferdsmodellen, og at innvandrere, spesielt fra ikke-vestlige land, har altfor lav yrkesdeltakelse og i for stor grad er avhengige av offentlige ytelser. 

Rapporten viser at det Fremskrittspartiet har sagt i mange år har vært helt riktig. Og enkelte av funnene i rapporten bør bekymre. Det er bekymringsfullt at innvandrere i stadig økende grad blir mer avhengige av offentlige ytelser selv med økende botid i Norge og en rekke integreringstiltak. Dette tilbakeviser også klart og tydelig myten skapt av de politisk korrekte og innvandringsindustrien om at det går seg til bare folk er her lenge nok.

Befolkningsveksten i Afrika er antatt å bli om lag 500 millioner innen 2030, og alt tyder på at presset mot Europa vil øke i tiden som kommer. Vi må derfor føre en streng asylpolitikk som holder innvandringen under kontroll, og sørge for at de som skal bli i Norge kommer seg ut i arbeidslivet og blir integrert. 

Rapporten viser at vi er nødt til å fortsette å føre en streng innvandringspolitikk. Norge har ikke råd til å ta imot for mange innvandrere. Det vil gå direkte utover den norske velferdsmodellen.

Reklamer
Legg igjen en kommentar

1 kommentar

 1. Steinar Kolnes

   /  10. februar 2017

  For flykninger som faktisk får opphold her i Norge, så må det også være viktig å få dem integrert i mindre lokalsamfunn, helst nord for polarsirkelen slik at de kan lære seg Norsk uten å rotte seg sammen i Ghettoer i storbyene.
  Alternativet er jo krig og død der de kom fra, slik at dette må burde de jo ta imot med åpne armer.

  Hvis de likevel, trass all vår gjestfrihet ønsker seg tilbake til sol og sommer og teltopphold i Libanon, så tyder jo dette på at ting ikke er så verst allikevel.
  I den forbindelse hadde det jo vært tilrådelig å bruke noen slanter av skattebetalernes penger på en enveisbillett.
  Hvis jeg kan foreslå; så kan kanskje pengene som ble gitt til Clinton Foundation brukes til dette? Eks. ville de kr 700m (som Norge bør bestrebe seg på å få tilbakebetalt), kunne sent tilbake 14000 asylsøkere hvor hver fikk til kr 50.000 til enveisbillett og håndpenger.
  Da kunne nok også teltduken skiftes ut med et skikkelig «spikertelt».

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Bli med 135 andre følgere

 • Følg meg på Facebook

 • Arkiv

 • Reklamer
%d bloggere like this: